Monitörle alakalı bir sorunum var, internette ne aradıysam çözemedim. ChatGPT ile gitmediğim yol kalmadı, denemediğim yol kalmadı. En son çare buraya yazıyorum. Benim Odyssey Neo G8 32" 240Hz UHD model bir monitörüm var. Daha önce Monster'in 32 inç, 2 tane 2K monitörünü kullanıyordum ve hiçbir sorun yoktu. Ana monitörümü yeni aldığım monitörle yer değiştirdim. Eski oyunlar ve bazı oyunlar açılırken tam ekranda açılıyor ve 1 monitörüm dahil her 2 monitörde boyutları değişiyor ve küçülüyor. Videosunu da atacağım. Bunlar olurken Discord'da ise sesim kesiliyor, takılmaya başlıyor. Gönderdiğim videodan izleyebilirsiniz.
Monitörden VRR V-Sync kapadım, NVIDIA panelinden kapadım, değiştirdim. NVIDIA Control panelinden G-Sync açıp kapadım, aklıma gelecek her şeyi yaptım. Senin gösterdiğin gibi DDU ile temiz kurulum yaptım, aklıma gelecek her şey. Ama bir türlü çözemedim. Sistem özelliklerimi merak edersin belki diye onları da buraya yazıyorum.
Monitörden VRR V-Sync kapadım, NVIDIA panelinden kapadım, değiştirdim. NVIDIA Control panelinden G-Sync açıp kapadım, aklıma gelecek her şeyi yaptım. Senin gösterdiğin gibi DDU ile temiz kurulum yaptım, aklıma gelecek her şey. Ama bir türlü çözemedim. Sistem özelliklerimi merak edersin belki diye onları da buraya yazıyorum.
- Kasa: ASUS ProArt pa602.
- Güç kaynağı (PSU): ASUS ROG STRIX 1200G Aura 1200W.
- Anakart: ASUS ProArt X870e-creator Wi-Fi
- İşlemci (CPU): AMD Ryzen 9 7950X3D.
- İşlemci soğutucu: Corsair iCUE link H170i RGB 420mm AiO.
- RAM: G.Skill Trident Neo RGB 64 GB (2x32) DDR5 6000 MHz.
- Ekran kartı (GPU): MSI GeForce RTX 4090 Gaming X Trio.
- M.2 SSD 1: XPG aSX8100NP 512 GB.
- M.2 SSD 2: Corsair Force MP600 1 TB.
- M.2 SSD 3: Kingston 2 TB kc3000.
Son düzenleyen: Moderatör: