S4RPP

Üyecik
Arkadaşlar, öncelikle herkese iyi sosyaller. Yaklaşık olarak topladığım 6. kasam ve oyunlarda hâlâ çözüm bulamadığım, micro stuttering denilen baş belası bir sorunla karşı karşıyayım. Önceki kasamda başlarda vardı, sonrasında kendi kendine geçti. Yeni toplamış olduğum kasamda da bu sorun şu anda devam ediyor. İnternetten ve forumlardan görüp denemediğim hiçbir yöntem kalmadı. Sonuç yine aynı. Kafayı yemek üzereyim. Artık bu sorundan beni kurtaracak olan bir arkadaş gelsin ve kurtarsın; dileklerim o yönde. Sistemimdeki tüm yazılımlar güncel, BIOS da en güncel sürüm yüklü. Desteklerinizi bekliyorum.

Sistem:
  • MSI RTX 3060 Ti
  • Ryzen 5 5600X
  • 1 TB M.2 SSD Gen4
  • 32 GB 3200 MHz
  • MSI B450M Pro-VDH Max

@S4RPP, PSU modeli nedir? Stutter bela, kullandığınız kablolardan tutun evin elektrik hattının kötü olmasına kadar milyon tane sebebi var.

Kullandığım PSU 600W 8 Plus sertifikası olan bir PSU. Markayı tam olarak hatırlamıyorum. Bir önceki sistemimde kendi kendine geçmişti anlamadığım şekilde. Eğer elektrik hattında bir problem varsa geçmez diye düşünüyorum. Ama bir yandan da 6 kasanın 6'sında da aynı sorunla karşı karşıya kaldığım aklıma geliyor :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığım PSU 600W 8 Plus sertifikası olan bir PSU. Markayı tam olarak hatırlamıyorum. Bir önceki sistemimde kendi kendine geçmişti anlamadığım şekilde. Eğer elektrik hattında bir problem varsa geçmez diye düşünüyorum. Ama bir yandan da 6 kasanın 6'sında da aynı sorunla karşı karşıya kaldığım aklıma geliyor :D
Abartısız söylüyorum, binlerce ihtimal var. PSU kalitesi önemli bu arada bu konuda. Kontrol edin.