Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Formattan önce RETAIL yerine OEM Channel şeklinde gözüküyordu. Ben Microsoft hesabı girmeden yerel hesapla kullanmasını seviyorum. OneDrive veya sürekli PC açtıktan sonra şifre girme derdine girmek istemiyorum.Windows'unuz zaten sorunsuz etkinleşmiş. OEM, Retail detayına takılmanızın gereksiz ve saçma olduğunu düşünüyorum.
Çözüm yazıyorum sağlamlisans üzerinden aldığım anahtarı e posta adresimde duruyordu silmemiştim. O anahtarı tekrar girdim ve OEM_DM Channel yazıyor.
SunseTTime
Uzman
Hocam pro yerine yanlışlıkla home kurmuş olabilirsiniz öyle olunca etkinleşmiyor onu bir kontrol edin. Microsoft hesabıyla oturum açmayı deneyin lisans otomatik geri gelebilir.
Hocam Pro yerine yanlışlıkla Home kurmuş olabilirsiniz öyle olunca etkinleşmiyor onu bir kontrol edin. Microsoft hesabıyla oturum açmayı deneyin lisans otomatik geri gelebilir.
Sonuç olarak OEM anahtar anakarta gömülü olmuyor mu? Hesap ne alaka? Sürümüm Windows 11 Pro.
SunseTTime
Uzman
Senin aldığın key zaten Retail, OEM sadece bilgisayar fabrikadan windows kurulu gelmişse anakarta gömülü olur.Sonuç olarak OEM anahtar anakarta gömülü olmuyor mu? Hesap ne alaka? Sürümüm Windows 11 Pro.
Son düzenleme:
Sonuç yine aynı. RETAIL olarak gösteriyor.Senin aldığın key zaten Retail, OEM sadece bilgisayar fabrikadan windows kurulu gelmişse anakarta gömülü olur.
- Makaleler
- 3
Windows'unuz zaten sorunsuz etkinleşmiş. OEM, Retail detayına takılmanızın gereksiz ve saçma olduğunu düşünüyorum.
Formattan önce RETAIL yerine OEM Channel şeklinde gözüküyordu. Ben Microsoft hesabı girmeden yerel hesapla kullanmasını seviyorum. OneDrive veya sürekli PC açtıktan sonra şifre girme derdine girmek istemiyorum.Windows'unuz zaten sorunsuz etkinleşmiş. OEM, Retail detayına takılmanızın gereksiz ve saçma olduğunu düşünüyorum.
Çözüm yazıyorum sağlamlisans üzerinden aldığım anahtarı e posta adresimde duruyordu silmemiştim. O anahtarı tekrar girdim ve OEM_DM Channel yazıyor.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 3
Yerel hesapla kurulum yapmadınız mı?Formattan önce RETAIL yerine OEM Channel şeklinde gözüküyordu. Ben Microsoft hesabı girmeden yerel hesapla kullanmasını seviyorum. OneDrive veya sürekli PC açtıktan sonra şifre girme derdine girmek istemiyorum.
İki farklı lisans anahtarınız var. Microsoft hesabı girmeden kurulum yapsanız OEM key ile aktifleşirdi zaten.
Yerel hesap kullanıyorum, rufus üzerinden kurulum yaptım. Fakat format atmadan önce de yerel hesap kullanıyordum ve OEM yazısını CMD ekranından görebiliyordum. Hesap girmedim Rufus sayesinde hesap girmeden otomatik yerel hesap açıp Windows'un kurulumu tamamlandı.