Eledhwen

Başarılı
Oyun oynamayacağım ve sürekli açık kalacak ısınmaması önceliklerimdendir.
İstediğim özellikler:
  • 16 GB RAM
  • 1 TB SSD
  • Kasa malzemesi sağlam olan
  • Bütçe: 20.000 TL
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttiğiniz bütçede istediğiniz özellikleri sunan laptop 3-5 tane var dandik Casper'lar dışında. Onlar arasından bunu önerebilirim. İşinizi rahatlıkla görecektir.

Anladım birkaç kişinin de Casper'a karşı bu tarz yorumunu duydum nedenini sormamıştım. Sizce neden Casper dandik?

Belirttiğiniz bütçede istediğiniz özellikleri sunan laptop 3-5 tane var dandik Casper'lar dışında. Onlar arasından bunu önerebilirim. İşinizi rahatlıkla görecektir.

Bir de bu Laptopun kronik bir sorunu var mıdır? Yanlış hatırlamıyorsam ideapad serisi kronik sorunluydu.

Anladım birkaç kişinin de Casper'a karşı bu tarz yorumunu duydum nedenini sormamıştım. Sizce neden Casper dandik?

Bir de bu Laptopun kronik bir sorunu var mıdır? Yanlış hatırlamıyorsam ideapad serisi kronik sorunluydu.
Casper'in Excalibur'unu bizzat kullanıyorum. Hem ısınıyor hem de Gücü kısıtlıyor. Önermem.

İP G3 Slim kronik sorunu yokta o fiyatta o kalite memnun etmez işlemci verimi düşük oluyor pek önermem.