Vallaha Akbank aç, özel sektörde işçi falan salla bir şeyler, maaşa da 30k falan yazdırsan 2. ayda arıyorlar zaten. :D

Denemekten zarar gelmez. Ayrıca 2000₺ yetmiyor maalesef, bir parça alayım diyeceksin 2000 üstüne çıkamıyorsun, altına kalsan da limit şak diye doluyor. Nakit alışverişle aynı mantığa vuruyor açıkçası.

3./4. günde dolan bir limit nihayetinde.
Zaten amacım taksit değildi hocam, kitapyurdu'nda işte kitap iadesi var, Spotify'da %50 veriyor vs. kahvede %30 indirim var o mevzular içindi.

En iyisi yanına bir Nays açayım ben.

En iyi limiti Ziraat verir o da KYK bursu alıyorsan. Diğerlerininki stabildir, standart 2750 liraydı değişmediyse. Bankacı tanıdık falan varsa belki bir tık üstü alınabilir o kadar.

bi kaç sene önce 21 yaşındayken sigortasız işte çalışırken Vakıfbank'tan maks 2k almıştım onu da ödememiştim o geldi aklıma :D sırf o yüzden kara listeye alındıydım.

Üniversite öğrencisi değilsen reddedilmen de çok doğal ayrıca. Onlar zar zor alabiliyorken bir liseliyle kimse uğraşmaz.

Zannetmiyorum. Mezun bırakıp alan görmedim diyebilirim. Kredi kartı sanıldığı kadar matrak bir şey değil. Banka hesabının içine yükleyip kullanın.

Ben mezuna kaldığım yıl kredi kartı aldım; alalı yaklaşık 1 yıl oldu. Garanti bonus Flex kredi kartı kullanıyorum ve Garanti'yi zaten yıllardır, liseden beri kullanıyorum. Hesabımda düzenli bir para akışı var.

Son 12 ayda toplam gelir 138 bin TL, gider ise 134 bin TL civarında. Şu an aktif olarak çalışmıyorum; sadece kısa süreli part-time çalışmıştım, SGK geçmişim de yok. Buna rağmen kartı alabildim. Muhtemelen gelir-gider hareketliliği yüksek olduğu için onaylandı, tam emin değilim ama hesapta düzenli para akışı oluyor.

Evet, verdiklerini biliyorum ama herkese aynı şekilde olmayabiliyor. Mesela çalışmayan bir arkadaşımın 15 bin TL kredi kartı limiti var.

Bende kredi kartı vardı. 12-13 bin limitli. Kapattım 5 sene önce. Aslında dönemin şartlarına göre de değişiyor limitler diyebilirim. Birkaç ay önce açtım bu yeni olanı da. Olurda gerekirse diye.

Evet, verdiklerini biliyorum ama herkese aynı şekilde olmayabiliyor. Mesela çalışmayan bir arkadaşımın 15 bin TL kredi kartı limiti var.

Daha öncesinde çalışırken yükseltildiyse normaldir. Herkeste aynı olmasa da çoğunlukta düzenli gelir olmadığı sürece maalesef 2000'i aşmak sıkıntı oluyor.

Daha 1,5 senelik garanti kredi kartının limitini yükseltemeyen arkadaşlarım vardı üniversitedeyken, öyle de böyle de KYK kredisi ve ek kart ile bir şekilde döndürmeye çalışıyorlardı.