İstanbul çok kalabalık, çok trafik var, AVM'ler falan güzel.
Ankara normal, trafiği bilmiyorum bence normal (Benim deneyimime göre.), pek gezilecek yer yok, ve çok soğuk.
Eğer okuyicağın okulun yanında yurt bulamicaksan veya ev tutamicaksan İstanbul'a bulaşma. Aşırı kalabalık ve trafik var. Eğer bölümünde üniversite önemli değil ise ucuz küçük bir Anadolu şehrine git. İnsanın kafası o kadar rahatlıyor ki anlatamam.
Ankara çok daha iyi. Gerek ekonomik olarak gerek nüfus olarak gerekse ulaşım olarak İstanbul'dan kat kat daha iyi. Ancak gezilecek yer pek fazla yok diye biliyorum birkaç önemli yer var sadece.
Eğer okuyicağaın okulun yanında yurt bulamicaksan veya ev tutamicaksan İstanbul'a bulaşma. Aşırı kalabalık ve trafik var. Eğer bölümünde üniversite önemli değil ise ucuz küçük bir Anadolu şehrine git. İnsanın kafası o kadar rahatlıyor ki anlatamam.
Üniversiteyi bilmiyorumda sıralama rahat gelir gibi. Yanlış hatırlamıyorsam 11. sınıfsınız. Şimdiden bunları düşünmeyin bence daha var. Siz çalışın puanınız alın geri kalan zamana kalmış bir şey.
İstanbul'da yaşamadığınız için Ankara diyorum. Yaklaşık 10 yıldır anadolu yakasında yaşıyorum, burası bile çok kötü. Üniversite için sık sık karşıya gidip geliyorum ve buradaki (anadolu) trafik, otobüsler, metrolar Ankara'nın biraz üstü gibi olsa da Avrupa tarafı felaket derecede.