Yer
İzmir
Günde ortalama 180-200 gr civarı protein alıyorum ama oruç tuttuğum için sahur ve iftar 2 öğün yiyorum. Sahura kalkmadığım için iftardan 3-4 sonra sahur öğününü yiyorum yatmadan ama uğraşmak istemiyorum artık iftarda alsam bütün öğünü nasıl olur. Ortalama 2500 kalori alıyorum tekte 2500 kalori alıcam yani.Yediklerim ise sahurda 100 gr yulaf 100 ml süt 5 haşlama yumurta. İftarda ise 600 gr tavuk göğsü 200 gr pirinç yeşillik vs .Bunun ikisini tekte birleştirip ona göre ayarlıyacağım sorun olur mu? Uğraşmak istemiyorum bulaşıkla ve öğün bölmeye tekte alıp geçeceğim.

Ugrasmak istemiyorsan sen bilirsin. Uzun suredir spor yapiyorum eger yarisma ya da profesyonel bir şey yapmiyorsan. O kadar takilma derim. Guzel guzel orucunu tut. Bence usenmeyi birak ve iftar + sahur ye. Eger sahura kadar uyumuyorsan zaten arada bayağı acikirsin. Ben mesela, iftari kahvalti gibi acip spora gidiyorum sonra sahurda adam gibi bir şey yiyip yatiyorum. Cok takilmiyorum Ramazan'da. Eger sahura kadar ayaktaysan bence bol. Degilsen sen bilirsin usenip usenmemene bagli. Her şeyin ustunde ben yoruluyorum ve useniyorum diyorsan. Dedigin gibi yap her şeyi yersin. Sonra kafayi koyup uyursun. Iftar gelene kadar beklersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ugrasmak istemiyorsan sen bilirsin. Uzun suredir spor yapiyorum eger yarisma ya da profesyonel bir şey yapmiyorsan. O kadar takilma derim. Guzel guzel orucunu tut. Bence usenmeyi birak ve iftar + sahur ye. Eger sahura kadar uyumuyorsan zaten arada bayağı acikirsin. Ben mesela, iftari kahvalti gibi acip spora gidiyorum sonra sahurda adam gibi bir şey yiyip yatiyorum. Cok takilmiyorum Ramazan'da. Eger sahura kadar ayaktaysan bence bol. Degilsen sen bilirsin usenip usenmemene bagli. Her şeyin ustunde ben yoruluyorum ve useniyorum diyorsan. Dedigin gibi yap her şeyi yersin. Sonra kafayi koyup uyursun. Iftar gelene kadar beklersin.
Spora ara verdim şuan kas kaybı olmasın diye yiyorum tek sıkıntı yağ ondan sordum sahura kadar ayakta kalmak iyi değil gelisim için profesyonel değiliz tabi aşırı kasmamak gerek ama bu ay ramazan pidesi yemeden geçicek.

Spora ara verdim şuan kas kaybı olmasın diye yiyorum tek sıkıntı yağ ondan sordum sahura kadar ayakta kalmak iyi değil gelisim için profesyonel değiliz tabi aşırı kasmamak gerek ama bu ay ramazan pidesi yemeden geçicek.
Cok buyuk bir kas kaybin olmaz. Bir iki kerede ramazan pideni ye bence sezonluk zaten. Sen bilirsin tabi. Mesela abartma ama bir kereligine bir ogun. Ramazan coskusu parti yapsan sikinti olmaz. Ben her ramazan yapiyorum sonra kaldigin yerden devam. Sevgiler

Şişersin, vücut dengesiz beslendiği için ödem tutabilir. Kabız olabilirsin, hazımsızlık olabilir.

Akşam ezanından imsağa kadar olan vakti verimli kullanmak mantıklı. Bence erinme öğünlerini hazırla ye.