Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alt liglerden Gabriel Sara'yı, yani adeta Kevin De Bruyne'yi keşfetti.

Sara gibi bir dünya yıldızının yanında De Bruyne gibi boş bir oyuncunun adı bile anılmamalı. (!)
Yatsın kalksın Dursun Özbek'e dua etsin. Hocalık bildiğinden değil Galatasaray çok iyi yönetiliyor.
50 milyonluk Yunus ve Barış, Yunus Emre ile Barış Manço herhalde.

Union'dan 5 yer, manchester City'ye 3 atar. Hocamdır O, küçük takımları kendine rakip görmez.

Bir paradan, bir terimden bahsediyorsun; konu dışına çıkıp duruyorsun. Burada konu, okan Hoca'nın başarıları. Terim ne alaka?😀

Terimin yaptıklarını yapamaz. Rakipsiz demek için, seni geçen hatta yaklaşan bile olmamalı. Fatih terim neler yaptı neler. Türkiye tarihinin en iyi Td'si açık ara Fatih terimdir.

Para meselesini de neden açtım, o paralar başka dönemde ödenmedi takımın başında okan buruk varken ödendi, yani konu dışı değil. 30 Milyon Eurolar bile çok görülüyorken, Türkiye gibi yerde 75m tek bir oyuncuya ödenmesi çok garibime gidiyor çünkü.

1756461858985.webp

Değildir.

Sara gibi bir dünya yıldızının yanında De Bruyne gibi boş bir oyuncunun adı bile anılmamalı. (!)
Yatsın kalksın Dursun Özbek'e dua etsin. Hocalık bildiğinden değil Galatasaray çok iyi yönetiliyor.
50 milyonluk Yunus ve Barış, Yunus Emre ile Barış Manço herhalde.
Sırf başka takımlısınız diye bu adamı kötülüyorsunuz ya... Daha bu sabah, kariyerleri ülkenin başarılarından daha başarılı iki hocayı paket etti. Barış teklif aldı ama gitmedi diye, 50 milyonu da reddediyorsunuz. Bir Sara'nın ortalarına bak, bir de en yakın rakibinin duran topçusu Szymanski’e bak.

4 sezonda, sözde en büyük 2 rakibine 11 teknik direktör değiştirdi; içlerinde sözde “özel” olanlar da vardı. Okan Buruk ne yaptı? Onlara tazminatlarını aldırıp ülkelerine kargoladı. Ligi 13. bitiren takımı alıp 3 sene üst üste şampiyon yaptı, 5. yıldızı taktı. Üstelik her 3 şampiyonlukta da sözde en büyük rakibinden daha az para harcadı. Yoğun fikstüre rağmen her sezon rekorlar kırarak tarih yazdı. Alt liglerden Gabriel Sara'yı, yani adeta Kevin De Bruyne'yi keşfetti. Yetmedi Yunus, Barış gibi isimleri 50 milyonluk yaptı Fazla söze gerek yok: Okan Buruk Rakipsiz.

Eki Görüntüle 179242
Bir Galatasaray taraftarı olarak böyle düşünmüyorum. Okan hoca teknik olarak iyi olabilir ama yeterli değil. İnsan özellikleri olarak iletişimi çok kuvvetli ve karakterli. Gelen oyuncular üst düzey. Bunları çok güzel idare ediyor. Ayrıca gelen yönetimdeki kişiler vizyonu yüksek kişiler. Bana göre çağ atlatan kişiler ilk başkanlığından ve geçen sezondan büyük dersler çıkarmış Dursun Özbek, transferler ve sponsporluklarla yeni bir vizyon çizen Erden Timur ve bu vizyonu geliştiren Abdullah Kavukçu'dur.

Terimin yaptıklarını yapamaz. Rakipsiz demek için, seni geçen hatta yaklaşan bile olmamalı. Fatih terim neler yaptı neler. Türkiye tarihinin en iyi Td'si açık ara Fatih terimdir.

Para meselesini de neden açtım, o paralar başka dönemde ödenmedi takımın başında okan buruk varken ödendi, yani konu dışı değil. 30 Milyon Eurolar bile çok görülüyorken, Türkiye gibi yerde 75m tek bir oyuncuya ödenmesi çok garibime gidiyor çünkü.
Paralar bu sezon ödendi, daha sezon başlamadı. Konuda yazdığım gibi ben ilk 3 sezon için konuşuyorum. Ben hâlâ anlatamıyor muyum? Hâlâ Terim diyorsunuz. Terim devri bitti, kalmadı. Konu, Okan Hoca. Okan Hoca ligde şu an rakipsiz.

Paralar bu sezon ödendi, daha sezon başlamadı. Konuda yazdığım gibi ben ilk 3 sezon için konuşuyorum. Ben hâlâ anlatamıyor muyum? Hâlâ terim diyorsunuz. Terim devri bitti, kalmadı. Konu, okan hoca. Okan hoca ligde şu an rakipsiz.

Lig daha başlamadı ama rakipsiz. Bu sezon diğer takımlara gelecek Td'ler, ve başarıları belirleyecek Okan Buruğun rakipsiz olup olmadığını. Transfer politikasını beğendiğim birisi Okan Buruk, hakkını yiyemem. "Şu an" rakipsiz. İleriyi göreceğiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.