Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Barış teklif aldı ama gitmedi diye, 50 milyonu da reddediyorsunuz. Bir Sara'nın ortalarına bak, bir de en yakın rakibinin duran topçusu Szymanski’e bak.

Szymanski'den iyi olunca De Bruyne olunmuyor. Dünyadaki orta sahaların %60'ı Szymanski'den iyi zaten. 75 milyona Osimhen alan bir takımın Barış Alper gibi ortalama (Avrupa'ya göre) bir oyuncuya 50 milyonluk teklifi reddetme şansı yok.

Ligde sonuç elde ettiler mi bana bunu söyle?

Bu kıytırık lig sadece sizin umrunuzda. Bu kadrolarla şampiyon olmak başarı değil. Fenerbahçe için de değil Galatasaray için de değil. Ben de şampiyon ederim Galatasaray'ı.

Barış Alper gibi ortalama (Avrupa'ya göre) bir oyuncuya 50 milyonluk teklifi reddetme şansı yok.
Buna kim karar veriyor? Tabii ki de sen, değil mi?
Bu kıytırık lig sadece sizin umrunuzda. Bu kadrolarla şampiyon olmak başarı değil. Fenerbahçe için de değil Galatasaray için de değil. Ben de şampiyon ederim Galatasaray'ı.
Gel de et, “şampiyon olmak başarı değilmiş” hem cümlenin saçmalığına hem de “nereden kötülesem” derken attığın kırk taklaya gülüyorum.

Kesinlikle. Galatasaray'ı, feneri, Beşiktaş'ı şampiyon yapmak çok zor değil. İlk zaten o üçü üzerinde dönüyor. Ama Bursa'yla Trabzon'la ya da diğerleriyle şampiyon olmak zor.

Gel de et, “şampiyon olmak başarı değilmiş” hem cümlenin saçmalığına hem de “nereden kötülesem” derken attığın kırk taklaya gülüyorum.

Gülmeye devam et. Icardi iki sene Mario Gomez gibi alıp götürüp takımını sırtlamış, üstüne Osimhen gelmiş. Bu takım bu ligde şampiyon olur zaten. Transfer başarısı da Dursun Özbek, Abdullah Kavukcu ve Erden Timur gibi operasyonu kumanda eden insanlara yazar.

Kesinlikle. Galatasaray'ı, feneri, Beşiktaş'ı şampiyon yapmak çok zor değil. İlk zaten o üçü üzerinde dönüyor. Ama Bursa'yla Trabzon'la ya da diğerleriyle şampiyon olmak zor.
Adam Başakşehir'i şampiyon yaptı, Akhisar'a Türkiye Kupası kazandırdı... Adamın yapmadığı şey kalmadı. Avrupa kupası alsa, bu defa "o kadroyla ben de alırdım" falan mı diyeceksiniz?

Gülmeye devam et. Icardi iki sene Mario Gomez gibi alıp götürüp takımını sırtlamış, üstüne Osimhen gelmiş. Bu takım bu ligde şampiyon olur zaten. Transfer başarısı da Dursun Özbek, Abdullah Kavukcu ve Erden Timur gibi operasyonu kumanda eden insanlara yazar.
Adam sadece Galatasaray'da kupa kazanmadı. Konuşurken düşünün ve gidin Akhisar'a Türkiye Kupası, Başakşehir'e lig kupası kazandırın.

Okan Buruk'un Avrupa kupalarında ne başarısı var. Yıllardır Şampiyonlar Ligi'ne katılıp hala Fenerbahçe'nin 12 bin puan gerisinde kalıyorsan başarısızsın demektir. Türkiye'de sahada zaten rakiplerinden hep 1 kişi fazla oynuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.