denizgozen5
Uzman
Okula kendi laptopumu götürmek istemiyorum. (Okuldaki ayıboğanlara güvenmiyorum) Uygun fiyatlı en az 4 GB RAM'i olan en fazla 1000 TL olan laptop arıyorum. Ben bunu buldum
Bu laptop açılıp da kendine gelene kadar akşam olur.
O şekilde kullanılabilir duruma gelebilir. Ama batarya olarak ne kadar gidiyor o da önemli.Windows değil ufak bir Linux distrosu kullanabilirim.
O şekilde kullanılabilir duruma gelebilir. Ama batarya olarak ne kadar gidiyor o da önemli.
Evet, bilginiz varsa bu da yapılır.Kendi eski laptopumun bataryasını tamir etmiştim 18650 pillerle. Bunu da yapabilirim her halde.
10 yıllık Celeron N2840 işlemci var ama fiyat epey uygun.
Intel® Celeron® Processor N2840 (1M Cache, up to 2.58 GHz) - Product Specifications | Intel
Intel® Celeron® Processor N2840 (1M Cache, up to 2.58 GHz) quick reference with specifications, features, and technologies.www.intel.com
Yani belki bir Linux ile olabilir.
Aslında kötü bir Laptop'a benzemiyor. 990 TL'ye oldukça uygun. Üstüne bir de SSD takarsanız fişek gibi olur hocam. Hem Windows 10'da kurarsınız öylece.Okula kendi laptopumu götürmek istemiyorum. (Okuldaki ayıboğanlara güvenmiyorum) Uygun fiyatlı en az 4 GB RAM'i olan en fazla 1000 TL olan laptop arıyorum. Ben bunu buldum