Herkese selamlar bir iPad alma fikri var aklımda. Daha çok not tutmak ve video ders izlemek için kullanacağım. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler!
Telefonum iPhone evet. Ekranda ne gibi sorunlar var?Telefon iPhone ise öneririm. Ama ekranı fiyatına asla değmeyen ürün onu söyleyim,
Eğer ekranı çok iyi olsun dersen, Tab S10+ öneririm. Ekran sorun değilse M3 çok iyi işlemci zaten alınır.
Telefonum iPhone evet. Ekranda ne gibi sorunlar var?
Ekranda sorun yok.
IPS LCD 60 Hz panele sahip. O fiyatta OLED'ya da AMOLED bulunuyor. O paraya o ekran çok kötü.
O ekranın kalitesini 10-15klık tabletlerde bulabilirsin.
15klık hangi cihazda o ekranın renk doğruluğu ve üretim kalitesi var. İleri derece çizim yapıp Air kullanan kişi çok.
Xiaomi pad 7 var. Tamam, onu geçelim fiyat segmentindeki OLED AMOLED cihazlardan iyi değil.
Ne renk doğruluğu, bakınca kanser oluyorum. En dandik oled ekran yer onu.15klık hangi cihazda o ekranın renk doğruluğu ve üretim kalitesi var. İleri derece çizim yapıp Air kullanan kişi çok.
Ek olarak o bütçedeki magic pad 2 harici hepsi PWM hassasiyeti olan birisi için uzun süreli kullanımda çok kötü deneyim sunar.
Eğer PWM hassasiyetiniz varsa dikkate alın.
Ne renk doğruluğu, bakınca kanser oluyorum. En dandik OLED ekran yer onu.
PWM hassasiyeti falan bana komik geliyor, amma abartıyorsun. Neredeyse tüm mobil cihazlar OLED kullanıyor ve gelmiş PWM diyorsun![]()
Pad 7'nin ekranı OLED mi ben OLED ile mi karşılaştırdım?
Hassasiyetin var mı? OLED ekranlı bir tablet ile en uzun süre ne kadar not tuttun? Özellikle gece yaptın mı?