Telefon iPhone ise öneririm. Ama ekranı fiyatına asla değmeyen ürün onu söyleyim,
Eğer ekranı çok iyi olsun dersen, Tab S10+ öneririm. Ekran sorun değilse M3 çok iyi işlemci zaten alınır.

Ekranda sorun yok.
IPS LCD 60 Hz panele sahip. O fiyatta OLED'ya da AMOLED bulunuyor. O paraya o ekran çok kötü.
O ekranın kalitesini 10-15klık tabletlerde bulabilirsin.

15klık hangi cihazda o ekranın renk doğruluğu ve üretim kalitesi var. İleri derece çizim yapıp Air kullanan kişi çok.

Ek olarak o bütçedeki magic pad 2 harici hepsi PWM hassasiyeti olan birisi için uzun süreli kullanımda çok kötü deneyim sunar.
Eğer PWM hassasiyetiniz varsa dikkate alın.

Xiaomi pad 7 var. Tamam, onu geçelim fiyat segmentindeki OLED AMOLED cihazlardan iyi değil.

Ekran kalibrasyon farkı ve daha önemlisi pad 7 ders için tercih edilesi bir cihaz değil.
Bütçedeki pad 2 harici diğer cihazlar PWM hassasiyeti olan ya da uzun süre yakından ekrana bakacak kişilerin gözünü yoracak cihazlar.

15klık hangi cihazda o ekranın renk doğruluğu ve üretim kalitesi var. İleri derece çizim yapıp Air kullanan kişi çok.

Ek olarak o bütçedeki magic pad 2 harici hepsi PWM hassasiyeti olan birisi için uzun süreli kullanımda çok kötü deneyim sunar.
Eğer PWM hassasiyetiniz varsa dikkate alın.
Ne renk doğruluğu, bakınca kanser oluyorum. En dandik oled ekran yer onu.

Pwm hassasiyeti falan bana komik geliyor, amma abartıyorsun. Neredeyse tüm mobil cihazlar oled kullanıyor ve gelmiş pwm diyorsun 🤣

Birde üstüne basa basa renk doğruluğu demiş, sanki eizo panel var ve i-rite ile kalibrasyon yapılmış dimi.

Basit cihazlarda lcd yerine her zaman oled, işinde profesyonelsindir baskı öncesi pantone ve renk uzayı çok önemlidir o zaman profesyonel cihazlar devreye girer, basit bir lcd ipad değil.

Ne renk doğruluğu, bakınca kanser oluyorum. En dandik OLED ekran yer onu.

PWM hassasiyeti falan bana komik geliyor, amma abartıyorsun. Neredeyse tüm mobil cihazlar OLED kullanıyor ve gelmiş PWM diyorsun 🤣

Pad 7'nin ekranı OLED mi ben OLED ile mi karşılaştırdım?

Hassasiyetin var mı? OLED ekranlı bir tablet ile en uzun süre ne kadar not tuttun? Özellikle gece yaptın mı?

Pad 7'nin ekranı OLED mi ben OLED ile mi karşılaştırdım?

Hassasiyetin var mı? OLED ekranlı bir tablet ile en uzun süre ne kadar not tuttun? Özellikle gece yaptın mı?

Pad 7 hakkında bir şey söylemedim, bu arada PWM gibi ılık hassasiyetim yok. Yıllardan beri tablet ve telefonda OLED kullanıyorum (özellikle evde içerik tüketmek için) gözüm ne kanadı ne de koptu.

OLED kadar harika bir teknoloji yok, hele karanlıkta kullanımda.