64 bit calistiginin garantisi olmadigindan LMDE 6 32 bit ya da Linux Mint Xfce 19.3 32 bit kurabilirsiniz. Okul bilgisayarlari oldugundan cogu kisinin Linux ile arasi yoktur o yuzden Linux Mint kurarsaniz ek programlari kurma disinda bir sey yapmaniza gerek kalmaz.
EndeavourOS o zaman. Daha kullanıcı dostu.
EndeavourOS'un 32 bit surumu yok.

Durun ya daha kendi bilgisayarımı geçirmedim yarın geçireceğim özgür hissediyorum. Windows'tan kurtulmadan rahatlık hissi geliyor reklam çıkıyor ya şaka gibi Microsoft 365 falan ama Linux terminalden dolayı güzel geliyor Windows da hep CMD kullanıyordum ben hiç arayüz kullanmıyordum genelde hem okul PC'lerine hem de kendiminkine kuracağım.

Durun ya daha kendi bilgisayarımı geçirmedim yarın geçireceğim özgür hissediyorum. Windows'tan kurtulmadan rahatlık hissi geliyor reklam çıkıyor ya şaka gibi Microsoft 365 falan ama Linux terminalden dolayı güzel geliyor Windows da hep CMD kullanıyordum ben hiç arayüz kullanmıyordum genelde hem okul PC'lerine hem de kendiminkine kuracağım.

Terminal kullanmak için de bir video atabilir misiniz CMD kullandım ben hep hiç terminal bilmiyorum çok yeni konu oluşturacaktım ama oluşturamadım hata verdi.