• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Okulda sürekli bana küfür ediliyor ve vuruluyor, hocalarım umursamıyor

CİMER, EGM'ye yönlendirir. EGM ise daire başkanlığı, valilik cart curt derken en nihayetinde darp raporu istenir ve savcılığa intikal eder en sonunda. Savcılık ise zaten kaymakamlıktan (büyükşehir olmayan illerde merkez ilçelerde valilik) soruşturma oluru ister ve MEB de böylelikle idarî soruşturma başlatır. Bu yüzden hiç gerek yok CİMER'e, savcılık yeterli. Kaldı ki darp raporu olmadan istediğiniz kadar darp izini ek olarak gönderin, resmiyeti olmaz.

Hocam boyumdan dolayı karşılık veremiyorum.
Adlî makamlara başvuracaksanız nefsi müdafaa kapsamında savunma amaçlı orantılı güç uygulamak dışında bir fiziksel temasta bulunmakta kaçının. Zira karşı tarafta darp izi oluşursa darp raporu alarak aleyhinize kullanabilir, kışkırttığınızı iddia edebilir.

Kaçıncı sınıfa gidiyorsun bilmiyorum ama muhtemelen 12 olmadığın kesin. Her neyse konuya dönecek olursak kendini ezdirmemek ve o dallamalara haddini bildirmediğin müddetçe lise hayatın boyunca seni zorbalamaya devam edecekler.

Bunu da liseyi meslek lisesinde okumuş sonradan okumaya karar vermiş bir abin olarak söylüyorum. Babam küçükken hep söylerdi seni iyi liseye gönderelim, derslerine çalış derdi hiç suratına bakmazdım. Sosyal çürüme sebebiyle artık hangi liseye gidersen git, hangi ortama gidersen git bu dallamalar kaçınılmaz oluyor. Ya kendini savunmayı bileceksin ya da kaderine mahkum olacaksın. Bu gibi durumlar yaşanmaması içinde okul veya iş yeri fark etmez ilk kez gittiğin bir ortamda ayağını sağlam basacaksınki elemanlar gelip sana salça olmasın, ha bir de eğer işler çok ciddiyse ki ciddi. Darp mevzularını boş ver başka liseye nakil aldır derim.

@Salih İyiadam, ülkede adalet dediğimiz bir kavram yok denecek kadar az, bence bu arkadaşın çok önemli bir liseye gitmiyorsa ki bu kadar alttabaka diye adlandırdığımız insanlarla aynı okulda bulunduğuna göre nakil daha sağlıklı olur. Çünkü bu elemanları şikayet ettikten sonra bu elemanların konu sahibini rahat bırakmayacağından adım gibi eminim. Bunları 10 metre öteden tanırım ben, bu tipler kaostan beslenir.

Yazık gencligin şu cektigi durumlara bak.

Kalitesiz, niteliksiz insanların çok fazla üremesi sonucunda durum bu oluyor. Bu kalitesiz, niteliksiz ailelerin çocuklarından lisede bende çok çektim.

Son düzenleme:
İşin hukukî tarafından bahsettim. Haklısınız, fiilen maalesef durum bu. Öyle ki davacının bilgilerini davalı açıkça görebiliyor mahkeme kararında, iddianamede vs. Bir de böyle mahlukatlara çocuk mahkemelerinde "suça sürüklenen çocuk" sıfatı veriliyor, en çok ona sinir oluyorum.

Çocuklara hiçbir şey olmaz, olan bizim konu sahibine olur. Bıçaklarlar ertesi gün de çıkarlar, acı ama durum bu.

Ben hem ogretmenlerden hem de akranlarimla cok sorun yasiyordum. Surekli pederin tayini ciktigi icin. Ogretmenlerinde ayrica bir adam kayirmaligi vardi her zaman. Hep basim belaya girmistir bu yuzden. Cok sukur disipline gitmeden bitirdik bir sekilde.

Pısarsan daha çok vururlar az sesini çıkart, ailen nasıl yetiştirdi bilmiyorum ama bu ülkede pısanın ekmeğini elinden alırlar.
Öfkeyle kalktım sürekli zararla oturdum tavsiye etmem daha akılcı yöntemlere başvurursa lehine olur.

o dallamalara haddini bildirmediğin müddetçe lise hayatın boyunca seni zorbalamaya devam edecekler.
Bu tiplerin birini dövünce akşam çıkışta 10 kişi seni döveceklerini unutmamak gerekiyor. Gözümle gördüm, birkaç saniye içinde mitoz bölünüp 15 kişi oluyorlar.

Bu tiplerin birini dövünce akşam çıkışta 10 kişi seni döveceklerini unutmamak gerekiyor. Gözümle gördüm, birkaç saniye içinde mitoz bölünüp 15 kişi oluyorlar.
Orası öyle, 3 sene bunlarla aynı ambarda yaşadım. Geçen sene kurtuldum. Liseyi özlersin diyen çok insan gördüm ama ben lise hayatımı hiç özlemiyorum, özlemeyeceğimde. Bu dangalakları mı özleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…