Zaten dedim aşağıda. Arkadaşı o konuda haksız. Ama kendisi de hem paylaşıyor hem de onun lafını yapıyor öyle yapacaksa hiç psylaşmasın kendisi yesin cimri olsun. Sonrasında artık okulda alay konusu mu olur zorbalığa mı uğrar bilemem. Zorbalığın temelinde olgunlaşmayan hareketler yatar. Hem zorbalayan için hem zorbalanan için.
Hayır ben paylaşmadım. Benim arkadaşım çekirdeği yanında taşıyordu, onlar yemeye benden habersiz başladı. Ben de uğraşmamak için yiyin demiştim. Çünkü benimle tekrardan dalga geçeceklerini biliyordum.
Lise'ye göre fazla bebeksi bir hareket. Bunu ortaokulda başka sınıftan birisi yapmıştı. O zaman biz de alay etmiştik. Konuyu okuyunca aklıma geldi. Bir ara arkadaşlarla buluşunca hatırlatayım da güleriz. Antep fıstığı yemiyorsun; altıüstü çekirdek. Bu kadar abartmana gerek yoktu.
Ben çekirdeği yemelerini dert etmedim, beni bu kadar zorbalayıp yüzsüz gibi arkamdan hâlâ bana küfredip, edepsiz gibi hepsini yemelerine sinirlendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır ben paylaşmadım. Benim arkadaşım çekirdeği yanında taşıyordu, onlar yemeye benden habersiz başladı. Ben de uğraşmamak için yiyin demiştim. Çünkü benimle tekrardan dalga geçeceklerini biliyordum.

Ben çekirdeği yemelerini dert etmedim, beni bu kadar zorbalayıp yüzsüz gibi arkamdan hâlâ bana küfredip, edepsiz gibi hepsini yemelerine sinirlendim.
Zorbaların yanında böyle hareketler yaparsan seni daha fazla zorbalarlar.

IBAN at çekirdeğini ben alayım hocam :D 1 çekirdek için kavga edecekseniz çok vasat.

Hocam olayı tam anlamadınız sanırım olayın çekirdekle alakası yok beni o kadar zorbalayıp sonrasında yüzüme bakarak yüzsüz gibi benimle alay ederek yemelerine sinirlendim arkamdan küfretmelerine sinirlendim yani burada pek çekirdeüin alakası yok bunları yapıp sonrasımda bunu yapmaları zoruma gitti

Forumda anonim olduğun için alay konusu olsan da bir şey değişmez. Ama okulda alay konusu olmuşun bile.
Dert değil hocam ben sadece burada anlatsam daha objektif olur diye sormuştum ondan dolayı

Teşekkür ederim cevaplarınız için

Artı olarak ailemin durumu zaten iyi değil.

Son düzenleme: