Okulda yaşadığım tartışmada haksız mıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 20380
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Hayır ben paylaşmadım. Benim arkadaşım çekirdeği yanında taşıyordu, onlar yemeye benden habersiz başladı. Ben de uğraşmamak için yiyin demiştim. Çünkü benimle tekrardan dalga geçeceklerini biliyordum.
Ben çekirdeği yemelerini dert etmedim, beni bu kadar zorbalayıp yüzsüz gibi arkamdan hâlâ bana küfredip, edepsiz gibi hepsini yemelerine sinirlendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zorbaların yanında böyle hareketler yaparsan seni daha fazla zorbalarlar.

IBAN at çekirdeğini ben alayım hocam 1 çekirdek için kavga edecekseniz çok vasat.

Hocam olayı tam anlamadınız sanırım olayın çekirdekle alakası yok beni o kadar zorbalayıp sonrasında yüzüme bakarak yüzsüz gibi benimle alay ederek yemelerine sinirlendim arkamdan küfretmelerine sinirlendim yani burada pek çekirdeüin alakası yok bunları yapıp sonrasımda bunu yapmaları zoruma gitti

Forumda anonim olduğun için alay konusu olsan da bir şey değişmez. Ama okulda alay konusu olmuşun bile.
Dert değil hocam ben sadece burada anlatsam daha objektif olur diye sormuştum ondan dolayı

Teşekkür ederim cevaplarınız için

Artı olarak ailemin durumu zaten iyi değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…