Okulda yaşadığım zorbalıklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmet yıldırım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 519
Ben seni anladım hocam zaten o zaman için söyledim Şimdi konuyu kapatacak Önünde geleceği var Okul zamanı hepimizin başından geçti Bu tür konular okul bitince peşine düşmedik

Nefret yorucudur. Umursamamaya çalış. Zaten aynı okulda da değilmişsiniz artık. Canını sıkmanı gerektirecek bir şey kalmamış.

Kardeşim bu hayat felsefesiyle en fazla TikTok videosu çekilir, karakter inşa edilmez. Annesini bile satın alırdım gibi terimler gerçekten çok iğrenç.
Umrumda değil kardeşim. Bana zorbalık yapanlara karşı lafım bile serttir.

Umurumda değil kardeşim. Bana zorbalık yapanlara karşı lafım bile serttir.

Ben seni anladım hocam zaten o zaman için söyledim şimdi konuyu kapatacak önünde geleceği var okul zamanı hepimizin başından geçti bu tür konular okul bitince peşine düşmedik.

Konuma cevap veren değerli hocalarım hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum, sizlere biraz ergence gelebilir ama ben aslında bu konuyu açmadan önce şöyle düşünmüştüm; ben bu çocuğu arayıp okula gelip benden özür dilemez ise mahkeme ile korkutup okula geldikten sonra benden özür dilettirdikten sonra bende ona sağlam ve öz laf atıp ya da bana bunları yaptığı için kendini havalı mı zannetin gibi aşağılayıp kendi yoluma bakacaktım aslında ama ne kadar güvenli bilmiyorum fakat şunu biliyorum ki eskisi kadar yumuşak olmadığımı ve bu olaylar yüzünden çok rahat uyamadığımı. @3787

Son düzenleme:
Bunun çözümü bence düşman olduğu grupla aranı yapmak. Sana dokunamaz.

Polyannacılık oynamaya gerek yok. Adam haklı.

Boş ver kardeşim bir anlık sinir her şeyi yaptırır adama o gereksiz yüzünden sen çekersin cezayı konuyu kapatmalısın bence bak okul 1. Birincisiymissin gerekirse dalga geçtiğimi düşünme yardım al psikoloğa git en iyi yardımı o yapar

Haklısınız hocam , insan yaptıklarını yaşamadan ölmez sözü umarım gerçekleşir.

Aynı sorun aynı dert aynı istek kayıp kardeşim olabilir misin?

Yahu daha kalıplıysan niye zorbalatıyorsun kendini? Hiç yaşamadım bu olayı ama yaşasam hiç düşünmeden sağ kroşeyi geçirirdim. Ne olacaksa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…