Akıl yaşta değil baştadır. O tür zorbalık yapanlar asgari ücrette çalışmak için iş ararlarken okulunu okuyup bir yerlere gelen insanların hayatlarını özenirler. Yaşınız 37 ise bunları benden iyi bilmeniz gerekiyor aslında.
Ben seni anladım hocam zaten o zaman için söyledim Şimdi konuyu kapatacak Önünde geleceği var Okul zamanı hepimizin başından geçti Bu tür konular okul bitince peşine düşmedik

Umurumda değil kardeşim. Bana zorbalık yapanlara karşı lafım bile serttir. 😉

Ben seni anladım hocam zaten o zaman için söyledim şimdi konuyu kapatacak önünde geleceği var okul zamanı hepimizin başından geçti bu tür konular okul bitince peşine düşmedik.

Konuma cevap veren değerli hocalarım hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum, sizlere biraz ergence gelebilir ama ben aslında bu konuyu açmadan önce şöyle düşünmüştüm; ben bu çocuğu arayıp okula gelip benden özür dilemez ise mahkeme ile korkutup okula geldikten sonra benden özür dilettirdikten sonra bende ona sağlam ve öz laf atıp ya da bana bunları yaptığı için kendini havalı mı zannetin gibi aşağılayıp kendi yoluma bakacaktım aslında ama ne kadar güvenli bilmiyorum fakat şunu biliyorum ki eskisi kadar yumuşak olmadığımı ve bu olaylar yüzünden çok rahat uyamadığımı. @3787

Son düzenleme:
Bunun çözümü bence düşman olduğu grupla aranı yapmak. Sana dokunamaz.

Kardeşim bu hayat felsefesiyle en fazla TikTok videosu çekilir, karakter inşa edilmez. Annesini bile satın alırdım gibi terimler gerçekten çok iğrenç.

Benzerlerini değil birebir aynısını zamanında yaşamış birisi olarak tek önerim derslerine odaklanman. Bazı şeyleri yaşamak seni daha çok büyütür.
Polyannacılık oynamaya gerek yok. Adam haklı.

Konuma cevap veren değerli hocalarım hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum, sizlere biraz ergence gelebilir ama ben aslında bu konuyu açmadan önce şöyle düşünmüştüm; ben bu çocuğu arayıp okula gelip benden özür dilemez ise mahkeme ile korkutup okula geldikten sonra benden özür dilettirdikten sonra bende ona sağlam ve öz laf atıp ya da bana bunları yaptığı için kendini havalı mı zannetin gibi aşağılayıp kendi yoluma bakacaktım aslında ama ne kadar güvenli bilmiyorum fakat şunu biliyorum ki eskisi kadar yumuşak olmadığımı ve bu olaylar yüzünden çok rahat uyamadığımı.
Boş ver kardeşim bir anlık sinir her şeyi yaptırır adama o gereksiz yüzünden sen çekersin cezayı konuyu kapatmalısın bence bak okul 1. Birincisiymissin gerekirse dalga geçtiğimi düşünme yardım al psikoloğa git en iyi yardımı o yapar

Boş ver kardeşim bir anlık sinir her şeyi yaptırır adama o gereksiz yüzünden sen çekersin cezayı konuyu kapatmalısın bence bak okul 1. Birincisiymissin gerekirse dalga geçtiğimi düşünme yardım al psikoloğa git en iyi yardımı o yapar
Haklısınız hocam , insan yaptıklarını yaşamadan ölmez sözü umarım gerçekleşir.

İnan bana bende zorbalandım kaç kere sırf burnum büyük diye. Şimdi o çirkin kızlarla çıkarken ben daha iyi kızlarla çıkıyorum. Kendi avantajlarını düşün. Mesela o çocuk her kıza yürüyordu ve yürüdüğü çoğu kız çirkindi. Ama çalışmaya başladığım zaman hem annesini bile alabilecek param vardı hem de bana yetecek kadar güzel kızlar vardı. Kendi avantajlarını düşünmek en iyisi. Bir zaman zengin olduğun zaman yada güçlü olduğun zaman sosyal medya profilini bul ve bir güzel küfür et ve paranla vicudunla hava at.
Aynı sorun aynı dert aynı istek kayıp kardeşim olabilir misin?