Diğerlerine katlanırım ama anne babaya küfür eden keşke bana denk gelse, görün hoca demeyip nasıl belasını veriyorum. Anne babaya küfür eden hoca mı olur? Kimse annesini babasını sokakta bulmadı.
Bizde böyle hocam maalesef. Eğitim sistemi sovyet döneminden kalma olduğu için hocalar öğrenciyi hep kısıtlamaya çalışırlar. Öğrenci sesini çıkardığı vakit okulda sahte tutanak ile okuldan attırılır ama bir tanıdığınız varsa bir şekilde yırtılabilir.

Bizde böyle hocam maalesef. Eğitim sistemi sovyet döneminden kalma olduğu için hocalar öğrenciyi hep kısıtlamaya çalışırlar. Öğrenci sesini çıkardığı vakit okulda sahte tutanak ile okuldan attırılır ama bir tanıdığınız varsa bir şekilde yırtılabilir.
Eskiden böyleydi değil mi?

Küfür edilen öğrencilerin ebeveynleri de düşük-orta gelirli tanıdıkları olmayan gariban insanlar. Üniversitede ise bu şiddet olayı biraz azalıyor ama psikolojik şiddet-mobbing yaygın oluyor, üniversitenin düzenlediği aktivitelere katılmaz isen, rüşvet ödemek zorunda kalıyorsun ödemezsen'de devamsızlık yazılıp, ileride mezuna kalıyorsun. Bu yüzden üniversiteyi Türkiye'de okumayı düşünüyorum hiç yoktan 5 sene oturma izni alıp orada okuyacağım.

Hayır bu zamanda devam ediyor. Eskiden de böyleydi şimdi de böyle.

Son düzenleme:
Galatasaray ile dalga geçmiştim.
Fırlama haraketler yapma hocaların gözüne batma. O senin öğretmenin, ders harici başka bir muhabbetin olmasın. Buz gibi olma ama çok da samimiyet kurma, arkadaşların için de geçerli bu durum. Okul ortamında yaşanan arkadaşlar arası gereksiz kavgaların sebebi de fazla cıvık olmaları.

Fırlama haraketler yapma hocaların gözüne batma. O senin öğretmenin, ders harici başka bir muhabbetin olmasın. Buz gibi olma ama çok da samimiyet kurma, arkadaşların için de geçerli bu durum. Okul ortamında yaşanan arkadaşlar arası gereksiz kavgaların sebebi de fazla cıvık olmaları.
Zaten cıvıklığı sevmiyorum yada çok gülmeyi. Zaten Galatasaray ile dalga geçmeyi ciddi yapmıştım.