- Makaleler
- 1
Ya hocam bunlar birbirini dışlayan şeyler değil ki. Biz o yaşta hem çalışıyor, hem okuyorduk, hem kız arkadaş yapıyorduk hem de hayatı öğreniyorduk. Hepsini aynı anda yapabilen yapıyor zaten.
Gelirin olsun, üniversiteye geç, ondan sonra sevgili yap diye hayatın kullanım kılavuzunu yazmaya gerek yok. Gençlik dediğin dönem zaten bunları deneyimlemek için var. Her şeyi 25-30 yaşına erteleyip sonra ben hayatı kaçırmadım, aksine kazandım demek de biraz kendini avutmak gibi olmuş.![]()
Arkadaş kurumda en başarılı kişi olduğunu söylemiş. Saçma sapan bir ortaokul aşkından dolayı başarısız olmasını kim ister? Sevgili olayları bir yere kaçmıyor. Her şeyi 25-30 yaşına ertelemeyecek, dediğim gibi en azından üniversiteyi beklesin. Ben YKS çalışırken arkadaşlarımdan kaç tane babayiğit, salakça bir aşk yüzünden çalışamadı/kötü sıralama yaptı biliyor musunuz? Sınav senesinde hep ders hep ders derken kafa mutlaka kayıyor başka bir yere, izin vermemek lazım.
Sınav senesinde sevgili yapmayıp derslerime odaklanıp derece yaptığım için hayatı kaçırdığımı değil aksine kazandığımı hissediyorum