Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zqrba

Becerikli
Hocalarla samimi olduğum için bana bir laptop verdiler, sıfırlamamı istediler. Ben de tamam dedim. Laptop HP 550. Windows 7 setupa girmiyor, sürekli bir yerde takılıyor. En son Windows 7 arka planı gördüm, orada da takılı kaldı. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ne alakaysa anlamadım ama CD olduğu için setup kısmında sorun yaşıyormuşum CD'yi çıkarınca bilgisayara can geldi daha da hızlandı ve setup sorunsuz yapıldı.
Hocalarla samimi olduğum için bana bir laptop verdiler, sıfırlamamı istediler. Ben de tamam dedim. Laptop HP 550. Windows 7 setupa girmiyor, sürekli bir yerde takılıyor. En son Windows 7 arka planı gördüm, orada da takılı kaldı. Yardımcı olur musunuz?

Kullandığın ISO'yu değiştirip bir dene. Olmazsa CD ile dene. Bazen eski makineler USB de sıkıntı çıkarıyor.

Hocam İSO yu değiştirmeyi deneyin birde UEFİ kurulum yapmaya calismiyorsunuz degil mi? İSO olmazsa da USB yi değişmiştirmeyi deneyebilirsiniz birde Windows 7 yi USB ye dogru şekilde yazdirdiginizdan emin misiniz? Y
Ventoyda MBR a yanlislikla fat32 yazdirdigim icin bir saat uğraşmıştım NTFS yapinca duzeldi tabiki.

Ayrıca USB 3.0 portundan deniyorsaniz 2.0 dan deneyin. Hic bir sey olmazsa CD ile de deneyebilirsiniz.

Ne alakaysa anlamadım ama CD olduğu için setup kısmında sorun yaşıyormuşum CD'yi çıkarınca bilgisayara can geldi daha da hızlandı ve setup sorunsuz yapıldı.

Çözüm