Ben kendi tecrübemin biri üniversite kursu olduğu için öyle yazdım ve sırf bunu kaale almışsınız nedense italyanca kursu konusundaki yorumumu kaale almamışsınız, sanırım argümanınıza yaramıyor diye. Ek olarak eşim özel dil kursuna gitti 2 ayda gayet geliştirdi kendini. Lisanstan arkadaşım ABD'de üniversite başvurusu için gitti aynı şekilde sınav sonuçları bakımından dahi seviye atlamıştı. Dediğim gibi düzgün kurslar gayet fayda sağlar. Mahalle aralarındaki asgari ücretli kadrolu kurslar tabii ki işe yaramaz.
Gidip deneme testi istemezseniz, kursları iyice incelemezseniz böyle dandik yerlere gitmeniz gayet normal. Ben eğitim ile alakalı her durumda deneme dersi isterim ve ona göre karar veririm. Şu ana kadar pişman olduğum olmadı.
Ne yaptıkları önemli değil velev ki yerine birini bulamadılaro zaman ne olacak? Okuyup imzaladığın bir şeyin devamında mızmızlanmak bence komik. Zaten çoğu dil kursu yerine birisini bulursan cayma bedeli almıyor. Çocuk değilsinizdir diye umuyorum, çocuksanız da ebeveynleriniz çocuk değildir. Bir şeye imza atıp sonra cayıp laga luga yapmak yetişkinliğe yakışmaz.