Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Merhaba, tüm bildirimleri okuma tuşu çalışmıyor. Çok aktif olamıyorum ancak elimden geldiği kadar bakacağım konuya (İnternetim az). Benle alakalıysa sorun lütfen konuyu kilitleyin.

1727724338171.webp

Eklenti sahibi hatalı yapmış, bizlik bir durum yok. Bugün bir düzeltme yayınlanmış ve kurdum. Bu fix ile beraber her seferinde bir pop-up soru da çıkıyor ve bir daha gösterme diyerek kapayabiliyorsunuz. Bir problem varsa belirtin, şu an için çözülmüş gibi görünüyor.

Eklenti sahibi hatalı yapmış, bizlik bir durum yok. Bugün bir düzeltme yayınlanmış ve kurdum. Bu fix ile beraber her seferinde bir pop-up soru da çıkıyor ve bir daha gösterme diyerek kapayabiliyorsunuz. Bir problem varsa belirtin, şu an için çözülmüş gibi görünüyor.
Konu açarken kategori arama kısmı çalışmıyor. Aratsamda çıkmıyor yani.

Çözüldü hocam, elinize sağlık.