Merhaba, tüm bildirimleri okuma tuşu çalışmıyor. Çok aktif olamıyorum ancak elimden geldiği kadar bakacağım konuya (İnternetim az). Benle alakalıysa sorun lütfen konuyu kilitleyin.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?1 aydır yoktum, sonunda o XenForo sürümü geldi mi?Yeni güncelleme baya sıkıntılı geldi. Bazı şeyler İngilizce, hatalar var. Umarım düzeltilir.
2.3'e geçildi, evet.1 aydır yoktum, sonunda o XenForo sürümü geldi mi?
Sonunda, ama o da hatalı olmuş ya biraz üzdü
Biraz hatalar mevcut evet, ekip elinden geleni yapıyor, düzeltirler zamanla.
Kral hiç bir şey çalışmıyor zaten bir şey yapacaklar mahvettiler.Merhaba, tüm bildirimleri okuma tuşu çalışmıyor. Çok aktif olamıyorum ancak elimden geldiği kadar bakacağım konuya (İnternetim az). Benle alakalıysa sorun lütfen konuyu kilitleyin.
Eki Görüntüle 87078
- Makaleler
- 7
Eklenti sahibi hatalı yapmış, bizlik bir durum yok. Bugün bir düzeltme yayınlanmış ve kurdum. Bu fix ile beraber her seferinde bir pop-up soru da çıkıyor ve bir daha gösterme diyerek kapayabiliyorsunuz. Bir problem varsa belirtin, şu an için çözülmüş gibi görünüyor.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Konu açarken kategori arama kısmı çalışmıyor. Aratsamda çıkmıyor yani.Eklenti sahibi hatalı yapmış, bizlik bir durum yok. Bugün bir düzeltme yayınlanmış ve kurdum. Bu fix ile beraber her seferinde bir pop-up soru da çıkıyor ve bir daha gösterme diyerek kapayabiliyorsunuz. Bir problem varsa belirtin, şu an için çözülmüş gibi görünüyor.
Çözüldü hocam, elinize sağlık.Eklenti sahibi hatalı yapmış, bizlik bir durum yok. Bugün bir düzeltme yayınlanmış ve kurdum. Bu fix ile beraber her seferinde bir pop-up soru da çıkıyor ve bir daha gösterme diyerek kapayabiliyorsunuz. Bir problem varsa belirtin, şu an için çözülmüş gibi görünüyor.
Yeni konular
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-