WundeBaa

Uzman
Yer
İstanbul/Bocholt
Merhaba,

Yaklaşık 10 yıldır kullandığım mail hesabım, oyun ve pek çok hesabım buna maile bağlı olduğu için ciddi sorun oldu benim için. Bugün, yeni bilgisayarı kurdum ve Outlook şifremi unutmuşum. Sıfırlamak için girmeye çalışınca böyle bi' uyarı aldım.

Desteğe yazdım, form doldurdum ama hep kopyala-yapıştır dönüşler aldım.

Buna ne sebep olabilir?

Sıfırlama için bağlı olan telefon elimde, numaranın son 4 hanesini girip sıfırlama kodu istediğimde bu hatayı veriyor.

Bu sorunu yaşayıp çözen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Yaklaşık 10 yıldır kullandığım mail hesabım, oyun ve pek çok hesabım buna maile bağlı olduğu için ciddi sorun oldu benim için. Bugün, yeni bilgisayarı kurdum ve Outlook şifremi unutmuşum. Sıfırlamak için girmeye çalışınca böyle bi' uyarı aldım.

Desteğe yazdım, form doldurdum ama hep kopyala-yapıştır dönüşler aldım.

Buna ne sebep olabilir?

Sıfırlama için bağlı olan telefon elimde, numaranın son 4 hanesini girip sıfırlama kodu istediğimde bu hatayı veriyor.

Bu sorunu yaşayıp çözen var mı?
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Bağlantı Kontrolü:
- İnternet bağlantınızın aktif olduğundan emin olun. Wi-Fi veya Ethernet bağlantınızı kontrol edin.

2. Tarayıcı Ön Belleğini Temizleme:
- Tarayıcınızın ön belleğini temizleyin. Bu bazen eski oturum bilgileri nedeniyle hata almanıza neden olabilir.

3. Daha Farklı Bir Tarayıcı Deneyin:
- Şifre sıfırlama işlemi için farklı bir tarayıcı kullanmayı deneyin. (Örneğin, Chrome, Firefox, Edge)

4. Şifre Kurtarma Sayfasını Yeniden Deneyin:
- Outlook şifre sıfırlama sayfasına gidin ve sıfırlama işlemini yeniden başlatmayı deneyin.
- Doğru e-posta adresini girdiğinizden emin olun.

5. Güvenlik Bilgileri:
- Bağlı olan telefon numaranızın ve alternatif e-posta adresinizin doğru ve güncel olduğundan emin olun.
- Eğer telefonunuza gelen kodu doğru giriyorsanız ama hala hata alıyorsanız, bunun nedenini araştırmanın önemli olduğunu unutmayın.

6. Hesap Kurtarma Seçeneklerini Gözden Geçirin:
- Microsoft’un hesabınız için sağladığı diğer kurtarma yöntemlerini kontrol edin (örneğin, güvenlik soruları).

7. Microsoft Desteğiyle İletişime Geçme:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, Microsoft Destek ile tekrar iletişime geçin. Sorunun çabuk çözülmesi için durumunuzu açık ve net bir şekilde açıklamanız faydalı olur.

8. Uzun Süre Belirsizlik Durumunda:
- Hesabınıza erişim sağlanamazsa, mümkünse yeni bir e-posta hesabı oluşturun ve önemli bağlantılarınızı güncelleyin.

Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, daha fazla teknik bilgi veya yardım almak için Microsoft’un resmi destek sayfasına başvurun.