Bu sene KPSS girip bir işte çalışsam 2 yıllık paramedik bölümünü okuyabiliyor muyum? Sistem nasıl oluyor?
Detaylar
Kim cevapladı?Behzatinho
Yetkin
Çalışırken okuyabilirsiniz. Ama örgün mü, açıköğretim mi okuyacaksınız bu önemli. Hadi diyelim örgün şekilde okudunuz ve Kpss'den herhangi bir devlet kurumuna atandınız. Atandığınız kurumdaki çalışma saatlerinizle okulunuzdaki devamsızlık uyumunu birlikte yürütmeniz gerekebilir. Misal benim sınıf arkadaşlarımdan biri GSB'de biri Sağlık Bakanlığında çalışıp aynı zamanda okuyorlardı da ama bizim okulumuz devamsızlık konusunda esnekti tabi bu çok önemli. Esnek olmasına rağmen hastanede çalışan arkadaşımız genellikle geceye kendini atmaya çalışıyordu.Bu sene KPSS girip bir işte çalışsam 2 yıllık paramedik bölümünü okuyabiliyor muyum? Sistem nasıl oluyor?
Sağlık alanında açıköğretim olmaz sanırım.Çalışırken okuyabilirsiniz. Ama örgün mü, açıköğretim mi okuyacaksınız bu önemli. Hadi diyelim örgün şekilde okudunuz ve Kpss'den herhangi bir devlet kurumuna atandınız. Atandığınız kurumdaki çalışma saatlerinizle okulunuzdaki devamsızlık uyumunu birlikte yürütmeniz gerekebilir. Misal benim sınıf arkadaşlarımdan biri GSB'de biri Sağlık Bakanlığında çalışıp aynı zamanda okuyorlardı da ama bizim okulumuz devamsızlık konusunda esnekti tabi bu çok önemli. Esnek olmasına rağmen hastanede çalışan arkadaşımız genellikle geceye kendini atmaya çalışıyordu.
Behzatinho
Yetkin
Genellikle sağlık bölümlerinde pek olmuyor ama olanlar da var. Yine internetten araştırabilirsiniz.
- Makaleler
- 1
Atama oranları çok düşük oluyor, benim de aklımda var ama işte baktım oranlara 95'le temizlikçi alıyor. Bir de her kurum çalışırken okumaya izin vermiyormuş.Bu sene KPSS girip bir işte çalışsam 2 yıllık paramedik bölümünü okuyabiliyor muyum? Sistem nasıl oluyor?
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar