Ethem Efe
Üstün
Bundan 1 hafta önce falan karta para yatırmaya çalıştım. Ardından kartıma bloke konulduğunu öğrendim. Hafta sonuydu, arayamadım. Bugün aradım ve güvenlik birimleri tarafından bloke konulduğu söylendi. Herhangi bir neden vermiyorlar, ne dersem diyeyim. 6 Ocak'taki iade tutarım da halen hesabıma yatırılmadı açıkça 3 gün içerisinde yatırılması gerektiğini söylemlerine rağmen.
İade bana ulaşsa bile hesaptaki parayı nakite çeviremiyorum veya harcayamıyorum. Daha önce yasa dışı bir siteye girişte yapılmadı bu kartla. Tüketici hakem heyetine versem veya CİMER'e sonuç çıkar mı?
1 2 aydır böyle salak saçma şeyler ile uğraştırıyorlar beni. Kibar davranıyordum ama artık işin tadı kaçtı. Dekontlarım vs her şey hazır duruyor.
İade bana ulaşsa bile hesaptaki parayı nakite çeviremiyorum veya harcayamıyorum. Daha önce yasa dışı bir siteye girişte yapılmadı bu kartla. Tüketici hakem heyetine versem veya CİMER'e sonuç çıkar mı?
1 2 aydır böyle salak saçma şeyler ile uğraştırıyorlar beni. Kibar davranıyordum ama artık işin tadı kaçtı. Dekontlarım vs her şey hazır duruyor.
Son düzenleyen: Moderatör: