Bence öldükten sonra reenkarnasyon olmalı ya da buna benzer bir şey. Bir ruh her türlü durumu tatmalı zenginlik, engelli olma, fakirlik, savaş gibi farklı cinsiyette olabilir. Yani düşünüyorum ve gerçekten olması gerek bence. Cumhurbaşkanı olmak nasıl bir his veya futbolcu olmak gibi farklı farklı şeyleri yaşamalıyız. Siz ne düşünüyorsunuz?
Konu başlığı biraz şey olmuş çoğunluk ne derse o olacak gibi .
Bunu ben de çok merak ediyorum ama tabii bundan önce de hayatımız var mıydı mesela. Belki 1850'ler de yaşıyorduk vs. belki beşinciye doğdum ama bilmiyorum.
Yeniden doğsam ben de sporcu olmak isterdim. Ama o tamamen yaşayışa göre ilerliyor bence. Ben bir önceki hayatımda bunu istiyordum. Hatırlıyorum şimdi sporculuktan gideceğim deme gibi bir seçeneğimiz maalesef yok.
Bence öldükten sonra reenkarnasyon olmalı ya da buna benzer bir şey. Bir ruh her türlü durumu tatmalı zenginlik, engelli olma, fakirlik, savaş gibi farklı cinsiyette olabilir. Yani düşünüyorum ve gerçekten olması gerek bence. Cumhurbaşkanı olmak nasıl bir his veya futbolcu olmak gibi farklı farklı şeyleri yaşamalıyız. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bunun tek cevabını kaçınılmaz olan son geldiğinde göreceğiz. Canlıların yazdığı, çizdiği ve verdiği kararlarla bu dünyayı yaşıyor ve yönetiyorken gözle görülebilir, elle tutulabilir bir kanıt yoksa her şey bir teoriden öteye çıkamaz. Ama ben teori demem buna, bu bildiğin masaldır.
Ama insan aklının en çok kabul ettiği şey ölümden sonra farklı bir bedende, yeni bir hayata başlamak sanırım.
Ayrıca harbiden öyle bir konu ki, sanki oylama yapılıyor da çoğunluğun kararına göre güncelleme gelecek
Hiç doğmamış gibi olacağız, bu kadar basit. Bilinç kazanan varlıklar olduğumuz için kendimize ve yaşama aşırı anlam yükleme eğilimindeyiz ama denklem o kadar karmaşık değil.