Ruh işi birazcık değişik , biyolojik ve evrimsel süreçten dolayı insanların diğer türlere üstünlük kurduğunu düşünüyorum. Hani bir benlikten ziyade evrimin bize kattığı modifikasyon gibi. O yüzden reenkarne işi biraz mantık dışı geliyor. Aklıma yatan tek cevap verildiği gibi öncesinde nasılsak sonrasında da öyle olacağız sonsuz bir uyku , bari dünyayı izleyici modunda izleyebilmek isterdim. Ama ruh ve reenkarnasyon var ise insandan başka canlılar olmakta var ve aynı düşünce biçimine sahip olamamakta olası dediğim gibi birazcık zor bir görüş.
Ben konuştum, bu saatten sonra ölen herkes yeniden doğacakmış. (!)
Konu ve başlık öyle ki, anlam bu çıkıyor.
Bence olmamalı. Gerçi neden varız, ne için yaşıyoruz, amacımız ne? Bunlar hep boşlukta kalan şeyler. İnandığım şeye göre tabii ki.
O yüzden yeniden doğmak istemezdim. Neden bu dünyanın kahrını bir daha çekeyim ki? Hayat puzzle gibi, parçaları zamanla birleştiriyorsun ama sonra yok olup gidiyorsun. Ölenler olduğu ile yaşayanlar hayat mücadelesi ile devam edip duruyor.
Yeniden doğarken ne olacağıma ben karar verirsem belki olabilir.
Bunu biz belirleyemiyoruz. Ancak bu tarz anıları aklınıza getirebilen frekansa sahip müzikler var deniliyor. Şahsen ben 1-2 saniye dinleyip kapattım, çok korkunçtu. Psikolojinizin el vereceğini düşünüyorsanız "reenkarne song" yazarak bulabilirsiniz. ama lütfen teyit etmem için bana o videoyu göndermeyin. Görselden bile korktum.
@Yiğidowski Eğer bu yöntemi denemek istiyorsan seni tutamayız. Ancak 1-2 saniyede kapatacağını düşünüyorum.
Bunu kimse biririne kanıtlayamaz mesela ben ahiret inancım var ancak inanmayana ya kanıtlayamam ya da çok zor kanıtlarım. Ya da ben inanmasam biri ahireti bana kanıtlayamaz ya da zor kanıtlar.
Bunu biz belirleyemiyoruz. Ancak bu tarz anıları aklınıza getirebilen frekansa sahip müzikler var deniliyor. Şahsen ben 1-2 saniye dinleyip kapattım, çok korkunçtu. Psikolojinizin el vereceğini düşünüyorsanız "reenkarne song" yazarak bulabilirsiniz. Ama lütfen teyit etmem için bana o videoyu göndermeyin. Görselden bile korktum.
@Yiğidowski eğer bu yöntemi denemek istiyorsan seni tutamayız. Ancak 1-2 saniyede kapatacağını düşünüyorum.
Hayır, o değil. Hangi kafa ile yazmışım ben bunu bilmiyorum . 2-3 kere dinledim hiç bir etkisi olmadı. Mısırlı bir şarkıcının şarkısıydı galiba benim bahsettiğim.