talkotalko

Çalışkan
Arkadaşlar selam, OLED 4K 240Hz monitör arayışındayım. Sistemde 4090 ve i9-13900K var. Siyahları net olarak almak istiyorum; bazı videolara baktım, ışık geldiğinde panel morlaşıyor. Odam ışık alıyor ama ışık direkt olarak monitöre vurmuyor. Hem oyun hem de kod yazmak için kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Buna bir bakın derim.

Selamlar 15 gün kadar önce LG dual aldım renkler muhteşem. 1080p 480hz - 4k 240hz 32" alet. 1080p hiç güzel görünmüyor onu belirteyim (24-27-32" olarak ölçeklendirme ayarı mevcut) lakin 4k şaheser. Aynı donanımla kullanıyorum. Vatandan 52500 tl gibi aldım.

Samsung Arc 2. 55"ten geçtim bu arada ikisi arasında bile uçurum fark var öyle söyleyeyim.

Son düzenleme:
Selam 15 gün kadar önce LG Dual aldım renkler muhteşem. 1080p 480Hz - 4K 240Hz 32" alet. 1080p hiç güzel görünmüyor onu belirteyim (24-27-32" olarak ölçeklendirme ayarı mevcut) lakin 4K şaheser. Aynı donanımla kullanıyorum. Vatandan 52500 TL gibi aldım.

Samsung Arc 2. 55"ten geçtim bu arada ikisi arasında bile uçurum fark var öyle söyleyeyim.

Hocam LG'ye baktım ama OLED yanıklarına karşı garantisi yokmuş sanırım.

Hocam taksit seçeneği önemli benim için. Beta Plus teknoloji diye bir satıcı satıyor Hepsiburada'da falan ama hiç güven vermedi.

Hocam taksit seçeneği önemli benim için. Beta Plus teknoloji diye bir satıcı satıyor Hepsiburada'da falan ama hiç güven vermedi.

Beta Plus zaten Gaming.Gen.TR. Güvenilir yani içiniz rahat olsun. Platformlarda farklı isimler kullanıyorlar. Laptop.com'da Gaming.Gen.TR mesela.

Buna bir bakın derim.

Normalde bu modeli takip ediyorum ama alabileceğim düzgün bir yer bulamadım. Peşine taksit bir hepside var yüksek ay olarak. Onun harici stok yok. Hepsiburada'daki satıcıya da güvenemedim beta Plus teknolojiydi sanırım.

Hocam LG'ye baktım ama OLED yanıklarına karşı garantisi yokmuş sanırım.

LG ile görüşün isterseniz. Pixel temizleme vs uygulaması var içinde otomatik yapıyor kapanırken falan ama ben sormadım garanti var mı diye. Sanmıyorum garanti vermeyeceklerini.