SalimBdk 99

Üstün
Yakın zamanda aklımda OLED monitör almak var. Oyun deneyimimi bir üst seviyeye çıkarmak istiyorum. Çok pahalı aramıyorum, aklımda iki model var, şunlar:

Son düzenleme:
Hocam almadan önce oledlerdeki yanma olayını biliyorsunuz değil mi günde kaç saat oyun oynuyorsunuz.

O zaman sıkıntı olmaz hocam benim gibi günde 10 saat bulursa sıkıntı XD.
Yine sıkıntı değil. Pixel refresh var. 3-4 saat zaten kesintisiz oynamak sağlık açısından çok zararlı. 3-4 saatte bir 5-10 dakika mola verse yeter. OLED care artık bu işleri çözdü.

Yine sıkıntı değil. Pixel refresh var. 3-4 saat zaten kesintisiz oynamak sağlık açısından çok zararlı. 3-4 saatte bir 5-10 dakika mola verse yeter. OLED care artık bu işleri çözdü.
Uzun sure oyunlarda genelde ara veririm zaten hocam. Şu cizilme olayi falan da kafami kurcalıyor

Uzun sure oyunlarda genelde ara veririm zaten hocam. Şu cizilme olayi falan da kafami kurcalıyor
Al geç @SalimBdk hiç sorun yok. IPA alkol ve gözlük silme beziyle siliyorsun sıkıntı yok. Çizilmiylr ama ufak tefek çizilsede detaylı incelemedikçe ekran kapalı şekilde göze gözükmez. Bunlar elektronik zaten eskiyecek öyle ya da böyle. IPS'i 10 yıl kullanmak yerine 5-6 yıl OLED tercih ederim.