TR fiyatları belli değil dayı ama Avrupa'da 550 ila 600 dolar olacağı söyleniyor. TR'ye gümrük vs. eklenince 40 ila 50 bin olur sanırım en düşük modelleri. Ama işte daha zaman var, TR burası belli olmaz biliyorsun, daha pahalı da olabilir
MSI çıkıyormuş sadece Eylül'de, Asus de 2026 sonu gibi, Dell ve Gigabyte da 2027 yılı içinde tam tarih belli değilmiş.
TR fiyatları belli değil dayı ama Avrupa'da 550 ila 600 dolar olacağı söyleniyor. TR'ye gümrük vs. eklenince 40 ila 50 bin olur sanırım en düşük modelleri. Ama işte daha zaman var, TR burası belli olmaz biliyorsun, daha pahalı da olabilir
MSI çıkıyormuş sadece Eylül'de, Asus de 2026 sonu gibi, Dell ve Gigabyte da 2027 yılı içinde tam tarih belli değilmiş.
Benin için renk doğruluğu ve netlik parlaklıktan daha önemli olduğu için Qd oled almaya karar verdim.
Bunlardan birini alacağım galiba. Dell modeline daha yakınım.
Benin için renk doğruluğu ve netlik parlaklıktan daha önemli olduğu için QD-OLED almaya karar verdim.
Bunlardan birini alacağım galiba. Dell modeline daha yakınım.
Dell ve MSI üzerinden giderdim ben de bu 4'ü arasından.
Dell'de 3 yıl yerinde garanti hizmeti vardı en son, o işinize yarayabilir belki; IPS de öyleydi ama OLEDlerde 3 yıl yerinde garanti var mı bir araştırın yine de ben baktım bulamadım çünkü.