Pratik testlerine pek bakmadım ama OLED monitörlerde sıcaklığa dair korumalar olduğu için olası bir ısınma durumuna karşı voltaj üst aralığı falan daha düşük tutulmuş veya limitlendirilmiş olabilir. Tabii bunların hepsi tahmin. Teoride tabii ki de OC yapılabilir.

Yapılabileceğini fakat @BerkayZ87'nin de dediği gibi OLED ekranlar diğer panellere göre daha çok ısınmasından, ekranda bir görüntünün uzun süre sabit kalmasından dolayı oluşan OLED yanığı sorununun yaşanmasını önlemek için limitler IPS panellere göre daha fazladır ve bu yüzden fazla OC yapılamaz düşüncesindeyim.

Pratikte istesem o şekilde sorardım yazılımlardan dolayı olmayacağını ben de biliyorum.

Ancak ben teorik açıdan sordum ve cevabımı da aldım.
Bu arada pratikte de 1-2 video gördüm OLED'de OC deneyecek kadar sapık var mış :D Tabii yapanlar çözünürlük düşürerek yapıyor, direkt ana çözünürlükte yapan görmedim. Zaten burn-in riskinden ötürü denemeye girişmemişler, yoksa sıcaklığa önlem alınabilse OLED'e de OC yapacak insanlar çoğalır.

Yapılabileceğini fakat @BerkayZ87'nin de dediği gibi OLED ekranlar diğer panellere göre daha çok ısınmasından, ekranda bir görüntünün uzun süre sabit kalmasından dolayı oluşan OLED yanığı sorununun yaşanmasını önlemek için limitler IPS panellere göre daha fazladır ve bu yüzden fazla OC yapılamaz düşüncesindeyim.

Zaten OC yapmadan bile korkuyor kullanıcılar OLED yanığından. Malum, OLED panellerde de OLED yanığı konusunda bildiğim kadarıyla en büyük etkenlerden birisi ısınması. OC yaparsak kısa sürede yanık oluşacaktır büyük ihtimalle :D

Zaten OC yapmadan bile korkuyor kullanıcılar OLED yanığından. Malum, OLED panellerde de OLED yanığı konusunda bildiğim kadarıyla en büyük etkenlerden birisi ısınması. OC yaparsak kısa sürede yanık oluşacaktır büyük ihtimalle :D
İyi bir soğutma yöntemi bulunursa yapılabilir bence. Ancak OLED'lerin tek sorunu ısınma değil maalesef, IPS'e göre çok çok hassas bir panel türü.