Olmayan şeyler görüyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B

Hocam kendiniz randevu almayı deneyebilirsiniz de, uyku duzeninize dokunun bir ilk randevu gününüz gelene kadar bakın bir ne oluyor.

Şizofren tanıdığım oldu hem de iki tane, anlattıklarınız benziyor. İkisi de akıl hastanesi gir çıkı ve intihar vakaları olan kişilerdi.

Büyük ve korkunç bir durum. Allah sabır versin umarım bir çıkış bir kapı bulursunuz çektiklerinizi anlıyorum, yanı başımda yaşandığını gördüm.

Gerçi başka bir şey de çıkabilir, isterseniz ilk bir sağlık ocağıyla da konuşun en azından yol gösterirler. Ben doktor falan değilim haliyle.

Dedemi kaybetmiştim.
Arkadaşımda dedesini kaybettiğinde çok üzülmüş. Dedesini evde namaz kılarken görmüş baya etkilenmiş. Ama ondan sonra üzüntüsü geçmiş, belki de ona toparlanması için gönderilen bir işaret olabilir bilemeyiz.

Bir şeyi kafanıza çok takıyorsunuz sanırım. Bu gibi varlıklar genelde derin üzüntü veya travma sonralarinda görülüyor. Dedenizi kaybetmişsiniz. Başınız sağ olsun. Sizin için değerli biriyse bu sizi kötü etkilemiş olabilir. Şunu unutmayın. Siz ben takmıyorum deseniz bile beyninizde yer ediniyordur.

@3586 Ne yap et bir psikiyatriste görün dostum. Bu tarz şeyler ilerlerse senin için daha kötü olabilir. Aman telkinle aşarım gibi kafalara girme. Zamanında denedim aşılmıyor öyle, onlar yalan.
Geçmiş olsun. OKB'li biri olarak az buçuk anlayabiliyorum seni..

Dedemin öldüğüne üzüldüm ancak bu kadar kafaya da takmadım hocam.

O dedesini görmüş de, benim gördüklerim çok daha farklı şeyler oluyor hocam.

Şu anda daha iyi eğer tekrar eskisi gibi yoğun olursa gideceğim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…