Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Arkadaşlar bilmiyorum görebiliyor musunuz ama Lenovo R27QE monitörümde “sadece siyah ekranda” sayamadığım kadar ölü piksel var. Başka renklerde bir sorun yok. Sizce yarın Teknosa bayisine götürüp değişim talep edeyim mi yoksa bu pikseller çoğalıp başıma dert olur mu?
Bunu yaşayacağımı bildiğimden zaten özel olarak evde herhangi bir ölü pikselle karşılaşırsam değişim sıkıntısız mı diye sordum evet dendi yarın götürüp yenisini talep edeceğim direkt.
Ürünü sevdim sanırım direkt değişim talep edeceğim mağazada dendiği kadar güzel ürünmüş pivot hareketleri müthiş. 400 nitte 200'den sonra çok güzel geldi 8700 için ideal bir monitör gibi ölü pikselleri hariç
Bende Samsung G4 kullanıyordum 2 kere ölü pikselli monitor ile uğraştım aslında monitor hoşuma gidiyordu ama epey soğudum çok uğraştırdı beni. Değişim yapacaksanız yeni gelen monitörün ölü pixel ve ghosting testerini dikkatlice yapın derim.
Bende Samsung G4 kullanıyordum 2 kere ölü pikselli monitor ile uğraştım aslında monitor hoşuma gidiyordu ama epey soğudum çok uğraştırdı beni. Değişim yapacaksanız yeni gelen monitörün ölü pixel ve ghosting testerini dikkatlice yapın derim.
Vatan'dan monitör aldığımızda orada kutudan çıkarıp önümüzde ölü piksel testi yapmışlardı. Biz de onaylayıp satışı tamamlamıştık. Mağazadan alıyorsanız test imkanı var mı diye sorun.
Vatan'dan monitör aldığımızda orada kutudan çıkarıp önümüzde ölü piksel testi yapmışlardı. Biz de onaylayıp satışı tamamlamıştık. Mağazadan alıyorsanız test imkanı var mı diye sorun.
Arkadaşlar bilmiyorum görebiliyor musunuz ama Lenovo R27qe monitörümde “sadece siyah ekranda” sayamadığım kadar ölü piksel var. Başka renklerde bir sorun yok. Sizce yarın Teknosa bayisine götürüp değişim talep edeyim mi yoksa bu pikseller çoğalıp başıma dert olur mu?