ppasha

Uzman
Arkadaşlar bilmiyorum görebiliyor musunuz ama Lenovo R27QE monitörümde “sadece siyah ekranda” sayamadığım kadar ölü piksel var. Başka renklerde bir sorun yok. Sizce yarın Teknosa bayisine götürüp değişim talep edeyim mi yoksa bu pikseller çoğalıp başıma dert olur mu?

IMG_0234.webp

IMG_0233.webp

Kesinlikle değişim isteyin. Çok fazla ölü piksel var. Teknik servis de itiraz edemez zaten bu kadar ölü piksele.

Bunu yaşayacağımı bildiğimden zaten özel olarak evde herhangi bir ölü pikselle karşılaşırsam değişim sıkıntısız mı diye sordum evet dendi yarın götürüp yenisini talep edeceğim direkt.

Değişim veya para iadesi isteyebilirsiniz 1 adet ölü piksel olması kafi. Ayıplı ürün.

Ürünü sevdim sanırım direkt değişim talep edeceğim mağazada dendiği kadar güzel ürünmüş pivot hareketleri müthiş. 400 nitte 200'den sonra çok güzel geldi 8700 için ideal bir monitör gibi ölü pikselleri hariç :D

Bende Samsung G4 kullanıyordum 2 kere ölü pikselli monitor ile uğraştım aslında monitor hoşuma gidiyordu ama epey soğudum çok uğraştırdı beni. Değişim yapacaksanız yeni gelen monitörün ölü pixel ve ghosting testerini dikkatlice yapın derim.

Bende Samsung G4 kullanıyordum 2 kere ölü pikselli monitor ile uğraştım aslında monitor hoşuma gidiyordu ama epey soğudum çok uğraştırdı beni. Değişim yapacaksanız yeni gelen monitörün ölü pixel ve ghosting testerini dikkatlice yapın derim.

Alıyosak 1 kere alıyoruz bunlardada şirketler deli gibi uğraştırıyor ya.

hocam az önce benim açtığım konu bence bu modelden uzak durun iade adicem ben de.

Hocam az önce benim açtığım konu bence bu modelden uzak durun iade adicem ben de.

Hocam bilmiyorum para iadesi yapıp vatandanda alabilirim yarın.