Ölümcül hastalıkta hayatta kalma süresini iki katına çıkaran 'mucize' hap!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xackwild
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 237
  • Etiketler Etiketler
    kanser

Xackwild

Becerikli
Haber Linki. Yapay zekânın yaygınlaşmasıyla birlikte kanser gibi hastalıkların tamamen iyileştirilebileceğini düşünüyorum.

Kanser gibi hastalıkların çözümü yapay zekasız da bulunabilirdi, ben özellikle bulunmadığını düşünüyorum. Sebepler malum.

Yalnız konu siyaset muhabbetine kaymış, konu sağlıkla alakalı. Her konuya siyaset bulaştırmayın, forumu kapattırmak istemiyoruz.

Ölümsüzlüğün bir lanet olduğunun farkında değiller. Ve ne yaparlarsa yapsınlar elbet ölecekler.
Konu ölümsüzlük değil ki konu bir hastalık yüzünden ölmek, ben şahsen kimsenin hastalıktan ölmesini istemem.

Destekleyici tedaviler olacaktır ancak kanser tamamen çözebileceğimiz bir şey değildir. Kanseri tamamen çözebilseydik otomatik olarak ölümsüzlüğüde bulurduk.

Destekleyici tedaviler olacaktır ancak kanser tamamen çözebileceğimiz bir şey değildir. Kanseri tamamen çözebilseydik otomatik olarak ölümsüzlüğüde bulurduk.
Kanserin iyileştirilmesi ölümsüzlüğü beraberinde getirmez, tüm hücreleri yenilenmeye zorlayan ve kanserli hücreleri yok eden bir ilaç geliştirilse kanser tedavi edilebilir (sallıyorum tabi nasıl bir ilaç olacağını bilemem). Ölümsüzlük için direkt olarak vücudun gelişimini ve yaşlanmasını durduran bir şey lazım.

Kanser gibi hastalıkların çözümü yapay zekasız da bulunabilirdi, ben özellikle bulunmadığını düşünüyorum.
Bence bu yanlış bir yaklaşım. Kanserden ölen çok sayıda servet sahibi insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…