Xackwild
Becerikli
Haber Linki. Yapay zekânın yaygınlaşmasıyla birlikte kanser gibi hastalıkların tamamen iyileştirilebileceğini düşünüyorum.
Bir zahmet ilerleme kaydedilsin. Adamlar ölmemek için trilyonlar harcıyorlar.
Sakın malum şahsa vermeyin. Yeter bu kadar bi bu kadar daha yaşamasın!Haber Linki. Yapay zekânın yaygınlaşmasıyla birlikte kanser gibi hastalıkların tamamen iyileştirilebileceğini düşünüyorum.
Ben yoruldum artık. İnsanlar gözlerini açana kadar yaşasın.Sakın malum şahsa vermeyin. Yeter bu kadar bi bu kadar daha yaşamasın!
Konu ölümsüzlük değil ki konu bir hastalık yüzünden ölmek, ben şahsen kimsenin hastalıktan ölmesini istemem.Ölümsüzlüğün bir lanet olduğunun farkında değiller. Ve ne yaparlarsa yapsınlar elbet ölecekler.
Kanserin iyileştirilmesi ölümsüzlüğü beraberinde getirmez, tüm hücreleri yenilenmeye zorlayan ve kanserli hücreleri yok eden bir ilaç geliştirilse kanser tedavi edilebilir (sallıyorum tabi nasıl bir ilaç olacağını bilemem). Ölümsüzlük için direkt olarak vücudun gelişimini ve yaşlanmasını durduran bir şey lazım.Destekleyici tedaviler olacaktır ancak kanser tamamen çözebileceğimiz bir şey değildir. Kanseri tamamen çözebilseydik otomatik olarak ölümsüzlüğüde bulurduk.
Bence bu yanlış bir yaklaşım. Kanserden ölen çok sayıda servet sahibi insan var.Kanser gibi hastalıkların çözümü yapay zekasız da bulunabilirdi, ben özellikle bulunmadığını düşünüyorum.
Bence bu yanlış bir yaklaşım. Kanserden ölen çok sayıda servet sahibi insan var.