Lessra
Başarılı
Bu konuda soylenen her şey yalan olabilir çünkü kimse bilemiyor ölen birisi ile de iletişime geçemiyoruz.
Her şeyi koparan bu işte eğer tanrı varsa güzel iş başarmış.
Bu konuda soylenen her şey yalan olabilir çünkü kimse bilemiyor ölen birisi ile de iletişime geçemiyoruz.
Umarım bu tanrı Ana De Armas'ı bir 20-30 sene daha koparmaz. We need her.Her şeyi koparan bu işte eğer tanrı varsa güzel iş başarmış.
Böyle bir düşünceniz varsa buraya göz atmanızı öneririm.Bu ayetler beni dusunduruyor açıkçası 1500 yil once bunu bir insan yazamaz diyorum aklen ve de kalben inaniyorum
Burada İslam'ı savunmuyor mu zaten? Bunu yine insan olan yazmaz şeklinde anlatılıyor, tam anlamadım tabi. Yaratıcıya, Deist olduğumdan beridir Müslüman olduğum zamanlardan daha çok yakın hissediyorum kendimi. Tanrıya daha çok yakınlaştım.Böyle bir düşünceniz varsa buraya göz atmanızı öneririm.
Hocam geleneksel islamı savunmuyor. Aksine yalanlıyor. Eklerin içeriğinde neden insan yazması olmayacağını matematik kullanarak anlatıyor. Boş vaktinizde okumanızı tavsiye ederim.

Anlıyorum. Peki neyi savunuyor tam olarak?Hocam geleneksel islamı savunmuyor. Aksine yalanlıyor. Eklerin içeriğinde neden insan yazması olmayacağını matematik kullanarak anlatıyor. Boş vaktinizde okumanızı tavsiye ederim.![]()
İslamın şuanki halinin tamamen yanlış olduğunu anlatıyor.