vladimirputin
Becerikli
Ölümden sonrasında ne olacak diye endişeliyim. Yanacak mıyız, doğranacak mıyız ne olacak? Korkmuyor değilim açıkçası. Bu korkuyu nasıl yenebilirim?
Ölümden sonrasında ne olacak diye endişeliyim. Yanacak mıyız, doğranacak mıyız ne olacak? Korkmuyor değilim açıkçası. Bu korkuyu nasıl yenebilirim?
Hocam net değil. Kafam karışık. Herhangi bir inanca sahip değilim.
Ölünce yok olacaksın o zaman. Başına herhangi bir şey gelmeyecek. Dünyaya gübre olacaksın. Kafanı çok yorma. Dinlere göre öldüğün zaman Tanrının seni soktuğu sınav yani dünyada işlediğin günah ve sevaplara göre cennette sefa sürüyor veya cehennemde yanıyorsun.Hocam net değil. Kafam karışık. Herhangi bir inanca sahip değilim.
Böyle reenkarnasyon inancı ön plana çıkıyor.Doğumdan öncesi neyse o olacak bence. Çok da kafaya takmamak lazım.
Ufak bir düzeltme arabın dininde tanrıya inanmıyorsan direkt cehennemliksin.Ölünce yok olacaksın o zaman. Başına herhangi bir şey gelmeyecek. Dünyaya gübre olacaksın. Kafanı çok yorma. Dinlere göre öldüğün zaman Tanrının seni soktuğu sınav yani dünyada işlediğin günah ve sevaplara göre cennette sefa sürüyor veya cehennemde yanıyorsun.
Benim de dinim o ama. Ben arap mı oluyorum şimdi?Ufak bir düzeltme arabın dininde tanrıya inanmıyorsan direkt cehennemliksin.