Tamam sakin, dediğim şey hastalık ve yaşlanmadan ölmek ama bir mermi ya da ezilmede ölmekten bahsediyorum. Şimdi 2 aydır bunun hakkında araştırma yapıyorum dediğim şey hastalıktan ölmemek. Eğer sakin biriyseniz zaten hastalık size zor bulaşır ama kafanıza mermi gelirse ölürsünüz. Size bahsettiğim şey biyolojik yani hastalıktan ölmemek ama ezilme gibi nedenlerden ölme. Şimdi soruyorum ölümsüzlük mümkün mü? Dediğim şeyi iyi okuyun.
Ölümsüzlük, şu anki teknolojide mevcut değil. Genetik mühendisliği okuyorum, bildiğim şeyler üzerine konuşayım.
Çalışmalar var mı var, evet. Ama bu çalışmalar başarısız olursa gerçekten bunu size satacaklarını düşünmüyorsunuzdur umarım. Her hastalığın bir çaresi var, kanserin bile bir tedavisi var aslında. Ama kapitalizm bunu engelleyen bir sistem. Sen bir şeyi bulursun, ve sisteme engel olursun. Onlar ise senin gibi bir paraziti ortadan kaldırır, hiç yaşamamış gibi projelerini çöp ederler.
Düşünsenize, Nikola Tesla'nın daha uzun bir süre yaşadığı bir evreni düşünün. Şu anda olduğumuz noktadan daha farklı bir noktada olurduk. Ama Tesla'nın öldüğü o gün, FBI tüm projelerini yok etti o otel odasında. Yok etmediler aslında, aldılar. Hala devam ettiriliyor projeleri. Ama kötü amaçlar için.
Kısacası; ölümsüzlük şu anda mümkün değil, daha yapay zekanın doğru düzgün çalışmadığı bir yüzyılda mümkün olamaz. Bunun için tekrar bu döngüyü yaşamalıyız, her şey parçalanmalı ve yeniden yapılmalı.
Ölümsüzlüğü mümkün kılmak için DNA kopyalamasını, yedeklemesini kullanıyorlar. En basit yöntemle kendilerini donduran insanlar var.
Ölümsüzlüğün mümkün olduğu bir çağda, bu kötü amaçlar için kullanılacak, ve "halk'a" gösterilmeyecektir. Böylece kendi sistemlerini mükemmel şekilde yönetebilecekler.
Son sözüm: ancak bir aptal, ölümsüz olmayı ister.