Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önünüzde sonsuz hayat varken kafana silahı dayayıp ateşleyebilir misin? Bundan bahsediyorum. Korkunç bir şey, düşünsene sonsuza kadar aynı döngüdesin, hep savaş, hep kavga olur. Bir sonu olması lazım buradaki hayatın.

Ben ölümsüz olmak istemem, belki sadece biraz daha uzun yaşamak isterim o da hedeflerime ulaşmak için.
Ben giderim bir kırsala, oh doğada yaşarım sonsuza dek. Allah herkese böyle hayat nasip etsin ben isterim bu arada.

Çoğu insan ölümsüz olmak istemezdir hatta çoğunluk da böyle düşünür, düşünsenize yaşlanmıyorsunuz ve ölmeyeceksiniz. Bu sonsuzluğa gidecek olan bir hayat demektir. Sizce iyi mi olurdu?
Hocam bir gün evren yok olacak ve o zaman öleceğiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu insan ölümsüz olmak istemezdir hatta çoğunluk da böyle düşünür, düşünsenize yaşlanmıyorsunuz ve ölmeyeceksiniz. Bu sonsuzluğa gidecek olan bir hayat demektir. Sizce iyi mi olurdu?
Korkunç.
Ben giderim bir kırsala oh doğalda yaşarım sonsuza dek Allah herkese böyle hayat nasip etsin ben isterim bu arada
Sence ölümsüzlük icat edildikten sonra kırsal diye bir şey kalır mı?

Ben giderim bir kırsala, oh doğada yaşarım sonsuza dek. Allah herkese böyle hayat nasip etsin ben isterim bu arada.

Evet, sonsuzluk demem biraz abartı oluyor, çok çok uzun bir süre de olsa öleceğiz. Kaçınılmaz son. Fakat doğal şartlarda ve hastalıklardan ölünmeyecekse bile bu çok uzun süre demektir. O kadar sabredebilir misiniz bu hayatı? Bence korkutucu.

Evren yok olacak diye bir şey olamaz, bu kıyamet demek, evrenin dışında yaratıcı olduğunu düşünüyorum, evren bence sonsuza kadar devam edecek.

Evren yok olacak diye bir şey olamaz, bu kıyamet demek, evrenin dışında yaratıcı olduğunu düşünüyorum, evren bence sonsuza kadar devam edecek.
Kıyamet sadece dünya içinse Elon Musk'ın Mars projesi gerçek olur.

O zaman evren dışına çıkarsak orada Allah'ı görebiliriz belki de. Ya ölünce başka bir evrene aynı akılla gidiyorsak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rivayetlere göre mümkünmüş, Hz. Lokman'ın ölümsüzlüğü bulmaya çok yakınken vefat ettiği rivayet ediliyor. ( Hz. Lokman Kur'an da geçen ve peygamber olmayan birisidir. Peygamber olup olmadığı hakkında kesin bilgi yoktur ve şifacı olduğu bilinmektedir.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.