OMIX marka telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 10.000TL altındaki telefon modellerine baktığımda çoğu birbirine benziyor ama özellikle OMIX gözüme takıldı. Bir veya iki modeli 10.000TL altında olmasına rağmen özellikleri kağıt üzerinde güzel görünüyor.
Siz ne düşünüyorsunuz? Fikirleriniz ve deneyimleriniz nasıldı? Yanıtlarınızı bekliyorum.
OMIX marka telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 10.000TL altındaki telefon modellerine baktığımda çoğu birbirine benziyor ama özellikle OMIX gözüme takıldı. Bir veya iki modeli 10.000TL altında olmasına rağmen özellikleri kağıt üzerinde güzel görünüyor.
Siz ne düşünüyorsunuz? Fikirleriniz ve deneyimleriniz nasıldı? Yanıtlarınızı bekliyorum.
Klasik 3 harfli market telefonu gibi. Dede telefonu alo desin, Google'a girsin yeter diyenler için alınabilir. Aslında 10.000 altı bütçede bütün telefonlar böyle. Daha genel kullanım için yurt dışı, daha üst model veya ikinci el eski amiral gemisi cihazlar almak daha mantıklı.
Klasik 3 harfli market telefonu gibi. Dede telefonu alo desin, Google'a girsin yeter diyenler için alınabilir. Aslında 10.000 altı bütçede bütün telefonlar böyle. Daha genel kullanım için yurt dışı, daha üst model veya ikinci el eski amiral gemisi cihazlar almak daha mantıklı.
Galiba gerçekten bir dönem marketlerde gördüğümü hatırlıyorum. O1 Neo veya O1 Icon gibi modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Kağıt üzerinde özellikleri güzel duruyor.
Galiba gerçekten bir dönem marketlerde gördüğümü hatırlıyorum. O1 Neo veya O1 ıcon gibi modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Kağıt üzerinde özellikleri güzel duruyor.
İşlemci olarak fiyatına göre kötü değil ama bence alınmaz. Marka bilindik bir marka değil, muhtemelen servis olarak çok bir destek alamazsınız. Güncelleme desteği de yoktur zaten. Ekran çerçevesi de bayağı kalın. Kullanım amacına bağlı ama ben olsam yurt dışı Redmi'ler veya ikinci el S21 FE vb. kovalardım.