OMORI'yi nasıl ucuza alırım?

Makaleler
90
OMORI'yi nasıl ucuza alırım? 20 dolar çok fazla. İndirimde 10 dolara düşüyor. 300 TL bile aslında fazla gibi böyle bir oyun için. Yani sanat tasarımı, hikaye anlatımı olsun değerli bir oyun olsa da 10 dolar bile çok geliyor açıkçası.

Ucuza almanın bir yolu var mı? Yoldan kastım farklı bir satış sitesi vs. olur, anladınız.

OMORI'yi nasıl ucuza alırım? 20 dolar çok fazla. İndirimde 10 dolara düşüyor. 300 TL bile aslında fazla gibi böyle bir oyun için. Yani sanat tasarımı, hikaye anlatımı olsun değerli bir oyun olsa da 10 dolar bile çok geliyor açıkçası.

Ucuza almanın bir yolu var mı? Yoldan kastım farklı bir satış sitesi vs. olur, anladınız.
Omocat, Rusya'ya 3 dolara verdigi oyun için Turkiye'de USA tarifesi uyguluyor. Malesef alamazsın çok baktım.

İtemsatış gibi sitelerden ortak hesap olarak 20-30 TL bandında alabilirsin. "İstediğiniz X(1-2-3) tane oyun" şeklinde aratarak bulabilirsin. 10 ya da 20 dolar vermektense böyle almak daha mantıklı.

Etik değil fakat VPN kullanıp Rusya gibi düşük fiyattan satılan ülkelere çevirebilirsiniz. (Ben hindistan ülkesinde kullanıyorum steam hesabımı) satın alımdan 3 ay sonra tekrar Türkiye'ye çevirebilirsiniz.

1738704184611.webp

Türkiye'de 20 dolar olan oyun Hindistan'da 6 dolar

Ya paylaşımlı hesap alacaksınız ya da diğer yöntemler ile oynayacaksınız. Fiyatı fazla uçuk, normalde böyle oyunlara diğer yöntemleri önermem ama gereksiz pahalı olmasına karşı başka yol yok.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt