Merhaba arkadaşlar, konu başlığındanda gördüğünüz gibi sizce okunur mu? Asıl amacım sayısal sağlık alanları fakat bu sene mezuna kalmak istemediğim için aşçılık bölümüne gitmeyi düşünüyorum ve yemek yapmakta hobim olduğu için gitmek istiyorum. Sizce nasıl okunur mu?

Son düzenleme:
Mezuna kalmamak için aşçılık okuyacaksınız ilk sene puanınız kırılacak dolayısıyla 2. sene gireceksiniz. Sonra aşçılıktan mezun olduğunuzu ve alakasız sayısal sağlık alanını kazandığınızı varsayarsak yıllarca alakasız bir meslek okuyup o mesleği yapacaksınız. Hayatınızın 2 yılını bir hobi eğitimi için üstelik de sınav stresi altında yaşarken harcamak bence hiç mantıklı değil.

Çok büyük hata yaparsın. Bilgisayar veya Yazılım Mühendisliği tutturamadığım için Mimarlık okudum (denedim) ilk dönem pişman olup yatay geçişle Bilgisayar Programcılığına döndüm, şuan çok memnunum ve yine 4 yıllık bir geçişle Bilişime geçmeyi düşünüyorum.

Çok büyük hata yaparsın. Bilgisayar veya Yazılım Mühendisliği tutturamadığım için Mimarlık okudum (denedim) ilk dönem pişman olup yatay geçişle Bilgisayar Programcılığına döndüm, şuan çok memnunum ve yine 4 yıllık bir geçişle Bilişime geçmeyi düşünüyorum.
Mezuna kalmamak için aşçılık okuyacaksınız ilk sene puanınız kırılacak dolayısıyla 2. sene gireceksiniz. Sonra aşçılıktan mezun olduğunuzu ve alakasız sayısal sağlık alanını kazandığınızı varsayarsak yıllarca alakasız bir meslek okuyup o mesleği yapacaksınız. Hayatınızın 2 yılını bir hobi eğitimi için üstelik de sınav stresi altında yaşarken harcamak bence hiç mantıklı değil.
Hocam Şuan ki netlerim istediğim bölüme Bi hayli uzak mezuna da kalmak istemiyorum gerçi aile evinde mezuna kalamam o ayrı mesele ve benim bu sene hangi bölüm olsa bile gitmem gerekiyor sizce ne yapmam gerekiyor

Hocam şu anki netlerim istediğim bölüme bir hayli uzak mezuna da kalmak istemiyorum gerçi aile evinde mezuna kalamam o ayrı mesele ve benim bu sene hangi bölüm olsa bile gitmem gerekiyor sizce ne yapmam gerekiyor.

Yapmanız gereken şeyi bugün değil geçmişte yapmanız gerekiyordu. Sırf mezuna kalmamak için 2 senenizi çöpe atmanız çok saçma zaten 2. sene bir yandan okula gidip, staj görüp bir yandan da sınava hazırlanmanız da zor. Bu planla üniversiteye başlayıp sonra başladıkları bölümünü bitirip üniversite sınavını sallayan o kadar arkadaşım oldu ki...

Merhaba arkadaşlar, konu başlığındanda gördüğünüz gibi sizce okunur mu? Asıl amacım sayısal sağlık alanları fakat bu sene mezuna kalmak istemediğim için aşçılık bölümüne gitmeyi düşünüyorum ve yemek yapmakta hobim olduğu için gitmek istiyorum. Sizce nasıl okunur mu?

Okunur. Hatta istersen DGS ile gastronomi ve mutfak sanatlarına tamamla.
Benim ilk hedefim oydu ama turizm ve otel geldi. DGS ile tamamlamayı deneyeceğim bende.
Pişman olmazsın ama bu MYO'ya göre değişir. Dağlık yerlerdeki myolardan uzak dur 👍🏻