MsGrkm0 Başarılı Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 85 Beğeniler 36 3 Nisan 2024 #1 Eski bir kasa tek kablo degil USB girisleri, anakart değiştirdim. Keşke önceden sıralamasına baksaydım nasıl takmam gerekir?
Eski bir kasa tek kablo degil USB girisleri, anakart değiştirdim. Keşke önceden sıralamasına baksaydım nasıl takmam gerekir?
Chef Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.370 Çözümler 7 Beğeniler 3.712 3 Nisan 2024 #11 MsGrkm0 dedi: Bu giriş değil usb girisleri yinede teşekkürler hallettim zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük fotoğrafta ön panel bağlantıları varda o yüzden kafam karıştı. Artı 0 Eksi
MsGrkm0 dedi: Bu giriş değil usb girisleri yinede teşekkürler hallettim zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük fotoğrafta ön panel bağlantıları varda o yüzden kafam karıştı.
KS KS MsGrkm0 Başarılı Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 85 Beğeniler 36 3 Nisan 2024 #12 Chef dedi: Hocam büyük fotoğrafta ön panel bağlantıları varda o yüzden kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Artı 0 Eksi
Chef dedi: Hocam büyük fotoğrafta ön panel bağlantıları varda o yüzden kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Sorun yok.