Konu yanlış açılır ya da yanlış zamanda açılır. Ya da tam değilken açılırsa bu konu onay beklerken kaldırma imkanımız olabilir bir süreliğine mesela. 5 dakika ideal olur.
Konu yanlış açılır ya da yanlış zamanda açılır. Ya da tam değilken açılırsa bu konu onay beklerken kaldırma imkanımız olabilir bir süreliğine mesela. 5 dakika ideal olur.
Süre değişebilir tabii ki.5 dakika değil de 2 dakika daha iyi olur artıladım.
Evet belki ani bir kararla konu açmaya karar vermiştir ama sonra pişman olmuştur. Bence 5 dakika gayet güzel bir süre tavsiyesi. +ladım.Konu yanlış açılır ya da yanlış zamanda açılır. Ya da tam değilken açılırsa bu konu onay beklerken kaldırma imkanımız olabilir bir süreliğine mesela. 5 dakika ideal olur.
Güzel olur. Artılandı.Konu yanlış açılır ya da yanlış zamanda açılır. Ya da tam değilken açılırsa bu konu onay beklerken kaldırma imkanımız olabilir bir süreliğine mesela. 5 dakika ideal olur.
Olabilir, yenilik iyidir. Artıladım.Konu yanlış açılır ya da yanlış zamanda açılır. Ya da tam değilken açılırsa bu konu onay beklerken kaldırma imkanımız olabilir bir süreliğine mesela. 5 dakika ideal olur.
Bence de, rehber yazarken yanlışlıkla otistiklik yapıp gönderirsem salak gibi kalıyorum bu durum olmayınca.Konu yanlış açılır ya da yanlış zamanda açılır. Ya da tam değilken açılırsa bu konu onay beklerken kaldırma imkanımız olabilir bir süreliğine mesela. 5 dakika ideal olur.