Konu yanlış açılır ya da yanlış zamanda açılır. Ya da tam değilken açılırsa bu konu onay beklerken kaldırma imkanımız olabilir bir süreliğine mesela. 5 dakika ideal olur.
Birkaç kişiye rezil oldum yanlışlıkla yayınlayarak. Yeşil sitede de yaşamıştım.@Stereo.Luigi99, konu zaten silinmiş. Bundaki problemi anlayamadım.
Arkadaş konuyu yanlışlıkla açmış tamamlanmadan fakat moderatör onaylamış. Bu özellik olsaydı kaldırabilirdi.@Stereo.Luigi99, konu zaten silinmiş. Bundaki problemi anlayamadım.
Zaten kısa bir süre olacak. 5 dakika falan olsa bir sorun olmaz bence. Burada amaç hem moderatörlere iş çıkmaması ve konuyu başkaları görmeden kaldırabilmesi.Arkadaşlar, konu silme özelliğini getirebilmek mümkün değil. Açarken daha dikkatli olun, yapacak bir şey yok ya da konuyu açar açmaz direkt rapor edeceksiniz ki kaldırılacak.
Yani bence gayet mümkün aslında. Mesela yayınladıktan sonra 5 dakika bir süre verilse bence gayet güzel olur. Muhtemelen o 5 dakikalık süreçte de konu onaylanmaz hemen. E logları da tutuluyorsa kurallara aykırı davranan kişilere hem belirli bir süre ban atılır hem de bu yetkisi geri alınır.Arkadaşlar, konu silme özelliğini getirebilmek mümkün değil. Açarken daha dikkatli olun, yapacak bir şey yok ya da konuyu açar açmaz direkt rapor edeceksiniz ki kaldırılacak.