Önce Half-Life 1 mi oynanır yoksa Black Mesa mı?

Black Mesa'dan sonra Black Mesa blue Shift oynamanızı öneririm, devamından ziayede çok güzel bir oyun olduğu için ayrıca opposing Force da oynamanızı öneririm ikisi de çok iyi oyunlardır ancak opposing Force da remake bulunmuyor şu anlık.

27 yaşındaki grafik motoruyla hikaye pek anlaşılır durmaz. Bu yüzden düz Half-Life 1 önermiyorum. Black-Mesa, Half-Life 2 sıralaması daha iyi.

Half-Life 2'nin güncel Steam sürümü, EP1 ve EP2 bölümlerini de içeriyor.

Hocam HL2 Update ne oluyor tam olarak? Siz biliyorsunuzdur.

Half-Life 2 Update isminde ayrı bir oyun var. Onu mu soruyorsunuz? Onda EP1 ve EP2 yoktur. Hafif grafik ile oynanmış sürüm. Uğraşmaya pek değmez.

Hocam ben HL2 hiç oynamadım. HL2 mi yoksa HL2 Update mi oynamalıyım. Ayrıca evet sizin dediğiniz gibi ayrı olan oyun.

Black Mesa ve bütün DLC'leri oynadım hocam. Nasıl ilerlemeliyim? HL2'de yazar mısınız rica etsem?
Half-Life 2 içerisinde üç kısım var.

Half-Life 2
Half-Life 2 Episode 1
Half-Life 2 Episode 2

Bu şekilde ilerle. Bunları bitirdikten sonra aynı evrende bulunan Portal serisine bakabilirsin.

İfadeler: GTR
Half-Life 2 içerisinde üç kısım var.

Half-Life 2
Half-Life 2 Episode 1
Half-Life 2 Episode 2

Bu şekilde ilerle. Bunları bitirdikten sonra aynı evrende bulunan portal serisine bakabilirsin.

Teşekkür ederim hocam. Ayrıca portal serisini en az 10 kere bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…