Batur Başarılı Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 Beğeniler 680 28 Temmuz 2025 #11 Black Mesa'dan sonra Black Mesa blue Shift oynamanızı öneririm, devamından ziayede çok güzel bir oyun olduğu için ayrıca opposing Force da oynamanızı öneririm ikisi de çok iyi oyunlardır ancak opposing Force da remake bulunmuyor şu anlık.
Black Mesa'dan sonra Black Mesa blue Shift oynamanızı öneririm, devamından ziayede çok güzel bir oyun olduğu için ayrıca opposing Force da oynamanızı öneririm ikisi de çok iyi oyunlardır ancak opposing Force da remake bulunmuyor şu anlık.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.091 28 Temmuz 2025 #12 27 yaşındaki grafik motoruyla hikaye pek anlaşılır durmaz. Bu yüzden düz Half-Life 1 önermiyorum. Black-Mesa, Half-Life 2 sıralaması daha iyi. Half-Life 2'nin güncel Steam sürümü, EP1 ve EP2 bölümlerini de içeriyor.
27 yaşındaki grafik motoruyla hikaye pek anlaşılır durmaz. Bu yüzden düz Half-Life 1 önermiyorum. Black-Mesa, Half-Life 2 sıralaması daha iyi. Half-Life 2'nin güncel Steam sürümü, EP1 ve EP2 bölümlerini de içeriyor.
GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 888 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 28 Temmuz 2025 #13 Hasan Merkit dedi: 27 yaşındaki grafik motoruyla hikaye pek anlaşılır durmaz. Bu yüzden düz Half-Life 1 önermiyorum. Black Mesa, Half-Life 2 sıralaması daha iyi. Half-Life 2'nin güncel Steam sürümü, EP1 ve EP2 bölümlerini de içeriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam HL2 Update ne oluyor tam olarak? Siz biliyorsunuzdur.
Hasan Merkit dedi: 27 yaşındaki grafik motoruyla hikaye pek anlaşılır durmaz. Bu yüzden düz Half-Life 1 önermiyorum. Black Mesa, Half-Life 2 sıralaması daha iyi. Half-Life 2'nin güncel Steam sürümü, EP1 ve EP2 bölümlerini de içeriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam HL2 Update ne oluyor tam olarak? Siz biliyorsunuzdur.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.091 28 Temmuz 2025 #14 GTR dedi: Hocam HL2 Update ne oluyor tam olarak? Siz biliyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Half-Life 2 Update isminde ayrı bir oyun var. Onu mu soruyorsunuz? Onda EP1 ve EP2 yoktur. Hafif grafik ile oynanmış sürüm. Uğraşmaya pek değmez.
GTR dedi: Hocam HL2 Update ne oluyor tam olarak? Siz biliyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Half-Life 2 Update isminde ayrı bir oyun var. Onu mu soruyorsunuz? Onda EP1 ve EP2 yoktur. Hafif grafik ile oynanmış sürüm. Uğraşmaya pek değmez.
GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 888 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 28 Temmuz 2025 #15 Hasan Merkit dedi: Half-Life 2 Update isminde ayrı bir oyun var. Onu mu soruyorsunuz? Onda EP1 ve EP2 yoktur. Hafif grafik ile oynanmış sürüm. Uğraşmaya pek değmez. Genişletmek için tıkla... Hocam ben HL2 hiç oynamadım. HL2 mi yoksa HL2 Update mi oynamalıyım. Ayrıca evet sizin dediğiniz gibi ayrı olan oyun.
Hasan Merkit dedi: Half-Life 2 Update isminde ayrı bir oyun var. Onu mu soruyorsunuz? Onda EP1 ve EP2 yoktur. Hafif grafik ile oynanmış sürüm. Uğraşmaya pek değmez. Genişletmek için tıkla... Hocam ben HL2 hiç oynamadım. HL2 mi yoksa HL2 Update mi oynamalıyım. Ayrıca evet sizin dediğiniz gibi ayrı olan oyun.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.091 28 Temmuz 2025 #16 GTR dedi: Hocam ben HL2 hiç oynamadım. HL2 mi yoksa HL2 Update mi oynamalıyım. Ayrıca evet sizin dediğiniz gibi ayrı olan oyun. Genişletmek için tıkla... Bence Steam sürümü HL2 ile ilerle. Tabii ondan önce Black-Mesa.
GTR dedi: Hocam ben HL2 hiç oynamadım. HL2 mi yoksa HL2 Update mi oynamalıyım. Ayrıca evet sizin dediğiniz gibi ayrı olan oyun. Genişletmek için tıkla... Bence Steam sürümü HL2 ile ilerle. Tabii ondan önce Black-Mesa.
GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 888 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 28 Temmuz 2025 #17 Hasan Merkit dedi: Bence Steam sürümü HL2 ile ilerle. Tabii ondan önce Black Mesa. Genişletmek için tıkla... Black Mesa ve bütün DLC'leri oynadım hocam. Nasıl ilerlemeliyim? HL2'de yazar mısınız rica etsem?
Hasan Merkit dedi: Bence Steam sürümü HL2 ile ilerle. Tabii ondan önce Black Mesa. Genişletmek için tıkla... Black Mesa ve bütün DLC'leri oynadım hocam. Nasıl ilerlemeliyim? HL2'de yazar mısınız rica etsem?
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.091 28 Temmuz 2025 #18 GTR dedi: Black Mesa ve bütün DLC'leri oynadım hocam. Nasıl ilerlemeliyim? HL2'de yazar mısınız rica etsem? Genişletmek için tıkla... Half-Life 2 içerisinde üç kısım var. Half-Life 2 Half-Life 2 Episode 1 Half-Life 2 Episode 2 Bu şekilde ilerle. Bunları bitirdikten sonra aynı evrende bulunan Portal serisine bakabilirsin.
GTR dedi: Black Mesa ve bütün DLC'leri oynadım hocam. Nasıl ilerlemeliyim? HL2'de yazar mısınız rica etsem? Genişletmek için tıkla... Half-Life 2 içerisinde üç kısım var. Half-Life 2 Half-Life 2 Episode 1 Half-Life 2 Episode 2 Bu şekilde ilerle. Bunları bitirdikten sonra aynı evrende bulunan Portal serisine bakabilirsin.
GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 888 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 28 Temmuz 2025 #19 Hasan Merkit dedi: Half-Life 2 içerisinde üç kısım var. Half-Life 2 Half-Life 2 Episode 1 Half-Life 2 Episode 2 Bu şekilde ilerle. Bunları bitirdikten sonra aynı evrende bulunan portal serisine bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Ayrıca portal serisini en az 10 kere bitirdim
Hasan Merkit dedi: Half-Life 2 içerisinde üç kısım var. Half-Life 2 Half-Life 2 Episode 1 Half-Life 2 Episode 2 Bu şekilde ilerle. Bunları bitirdikten sonra aynı evrende bulunan portal serisine bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Ayrıca portal serisini en az 10 kere bitirdim