Düne kadar sorunsuz kullandığım GoodbyeDPI bugün çalışmıyor. Web üzerinden Discord'a erişebiliyorum fakat uygulama ''Checking for updates'' yazısında takılı kalıyor. Çözümünü bilen var mı?
Evet denedim maalesef çalışmadı.
Antivirüs kullanmıyorum, Windows defender bile kapalı.Herhangi bir antivirüs kullanıyor musun? Kullanıyorsan kapat. Ayrıca internetinde de sorun olabilir.
Antivirüs kullanmıyorum, Windows Defender bile kapalı.
WARP'ı artık VPN yaptılar.GoodbyeDPI daha önce kullanmayı denedigim bir programdı ama bazen hata çıkarabiliyor WARP kullanıyorum şu an çok daha iyi bir deneyim sunuyor 1.1.1.1 modunda.
DNS modu sadece açık kullanımı GoodbyeDPI'dan daha rahat ama neden böyle dedin tam anlayamadım.WARP'ı artık VPN yaptılar.
WARP açık değil ise ve sadece DNS kullanıyorsan modemini değiştir derim.
Maalesef olmadı.GoodbyeDPI'ı devre dışı bırakıp tekrar açmayı denedin mi? Belki olur. Servis remove dosyasını yönetici olarak çalıştırın sonra install Turkey'i yönetici olarak çalıştır.
Sansüronline'da çalışmıyorDNS modu sadece açık kullanımı GoodbyeDPI'dan daha rahat ama neden böyle dedin tam anlayamadım.
Düne kadar sorunsuz kullandığım GoodbyeDPI bugün çalışmıyor. Web üzerinden Discord'a erişebiliyorum fakat uygulama "checking for updates" yazısında takılı kalıyor. Çözümünü bilen var mı?