Düne kadar sorunsuz kullandığım GoodbyeDPI bugün çalışmıyor. Web üzerinden Discord'a erişebiliyorum fakat uygulama ''Checking for updates'' yazısında takılı kalıyor. Çözümünü bilen var mı?
GoodbyeDPI'ı devre dışı bırakıp tekrar açmayı denedin mi? Belki olur. Servis remove dosyasını yönetici olarak çalıştırın sonra install Turkey'i yönetici olarak çalıştır.
GoodbyeDPI daha önce kullanmayı denediğim bir programdı ama bazen hata çıkarabiliyor. WARP kullanıyorum şu an çok daha iyi bi deneyim sunuyor 1.1.1.1 modunda.
GoodbyeDPI daha önce kullanmayı denedigim bir programdı ama bazen hata çıkarabiliyor WARP kullanıyorum şu an çok daha iyi bir deneyim sunuyor 1.1.1.1 modunda.
GoodbyeDPI'ı devre dışı bırakıp tekrar açmayı denedin mi? Belki olur. Servis remove dosyasını yönetici olarak çalıştırın sonra install Turkey'i yönetici olarak çalıştır.
Düne kadar sorunsuz kullandığım GoodbyeDPI bugün çalışmıyor. Web üzerinden Discord'a erişebiliyorum fakat uygulama "checking for updates" yazısında takılı kalıyor. Çözümünü bilen var mı?
Hocam bu yöntemi kullanarak sorunlarla uğraşmayabilirsiniz.
Sansüronline kullanıyorsanız kesinlikle DoH açık olmalı ve GoodbyeDPI yerine zapret kullanmanızı öneririm. Superbox kullanırken bu kombinasyonu OpenWrt'de yapmıştım. Bayağı bir kafam rahatlamıştı.