Çözüldü Önceden GoodbyeDPI ile girilebilen Discord'un, şu an açılmaması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Düne kadar sorunsuz kullandığım GoodbyeDPI bugün çalışmıyor. Web üzerinden Discord'a erişebiliyorum fakat uygulama ''Checking for updates'' yazısında takılı kalıyor. Çözümünü bilen var mı?

Antivirüs kullanmıyorum, Windows Defender bile kapalı.

GoodbyeDPI'ı devre dışı bırakıp tekrar açmayı denedin mi? Belki olur. Servis remove dosyasını yönetici olarak çalıştırın sonra install Turkey'i yönetici olarak çalıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
GoodbyeDPI daha önce kullanmayı denediğim bir programdı ama bazen hata çıkarabiliyor. WARP kullanıyorum şu an çok daha iyi bi deneyim sunuyor 1.1.1.1 modunda.

GoodbyeDPI daha önce kullanmayı denedigim bir programdı ama bazen hata çıkarabiliyor WARP kullanıyorum şu an çok daha iyi bir deneyim sunuyor 1.1.1.1 modunda.
WARP'ı artık VPN yaptılar.
WARP açık değil ise ve sadece DNS kullanıyorsan modemini değiştir derim.

Görev yöneticisinden hizmetlere girip GoodByeDPI diye arat. Eğer hizmet çalışmıyorsa sağ tıklayıp çalıştır.

GoodbyeDPI'ı devre dışı bırakıp tekrar açmayı denedin mi? Belki olur. Servis remove dosyasını yönetici olarak çalıştırın sonra install Turkey'i yönetici olarak çalıştır.
Maalesef olmadı.
DNS modu sadece açık kullanımı GoodbyeDPI'dan daha rahat ama neden böyle dedin tam anlayamadım.
Sansüronline'da çalışmıyor .

Hocam bu yöntemi kullanarak sorunlarla uğraşmayabilirsiniz.

Sansüronline kullanıyorsanız kesinlikle DoH açık olmalı ve GoodbyeDPI yerine zapret kullanmanızı öneririm. Superbox kullanırken bu kombinasyonu OpenWrt'de yapmıştım. Bayağı bir kafam rahatlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…