S. Vettel Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 271 Çözümler 4 Beğeniler 244 21 Ağustos 2025 #1 Düne kadar sorunsuz kullandığım GoodbyeDPI bugün çalışmıyor. Web üzerinden Discord'a erişebiliyorum fakat uygulama ''Checking for updates'' yazısında takılı kalıyor. Çözümünü bilen var mı?
Düne kadar sorunsuz kullandığım GoodbyeDPI bugün çalışmıyor. Web üzerinden Discord'a erişebiliyorum fakat uygulama ''Checking for updates'' yazısında takılı kalıyor. Çözümünü bilen var mı?
Çözüm S. Vettel 22 Ağustos 2025 Daffy Duck dedi: Dediğimi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim maalesef çalışmadı. Wiresock kullanarak çözdüm sorunu arkadaşlar. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Daffy Duck dedi: Dediğimi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim maalesef çalışmadı. Wiresock kullanarak çözdüm sorunu arkadaşlar. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 16 Beğeniler 1.265 Yer İstanbul 22 Ağustos 2025 #11 S. Vettel dedi: Maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Dediğimi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS S. Vettel Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 271 Çözümler 4 Beğeniler 244 22 Ağustos 2025 #12 Daffy Duck dedi: Dediğimi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim maalesef çalışmadı. Wiresock kullanarak çözdüm sorunu arkadaşlar. Teşekkür ederim yardımlarınız için. Son düzenleme: 22 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Daffy Duck dedi: Dediğimi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim maalesef çalışmadı. Wiresock kullanarak çözdüm sorunu arkadaşlar. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 22 Ağustos 2025 #13 Weiss dedi: DNS modu sadece açık kullanımı GoodbyeDPI'dan daha rahat ama neden böyle dedin tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Dns modu sadece açık ise modemin dnsni zerihrliyor. Artı 0 Eksi
Weiss dedi: DNS modu sadece açık kullanımı GoodbyeDPI'dan daha rahat ama neden böyle dedin tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Dns modu sadece açık ise modemin dnsni zerihrliyor.
Weiss Çalışkan Katılım 22 Ağustos 2025 Mesajlar 37 Beğeniler 3 22 Ağustos 2025 #14 DogancanYr dedi: Dns modu sadece açık ise modemin dnsni zerihrliyor. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydugum bişey GoodbyeDPI da dns olmuyomu ama onunda bozması gerekmezmi. Artı 0 Eksi
DogancanYr dedi: Dns modu sadece açık ise modemin dnsni zerihrliyor. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydugum bişey GoodbyeDPI da dns olmuyomu ama onunda bozması gerekmezmi.
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 22 Ağustos 2025 #15 Weiss dedi: İlk defa duydugum bişey GoodbyeDPI da dns olmuyomu ama onunda bozması gerekmezmi. Genişletmek için tıkla... O paketleri değiştirip dpı atlatıyor. Artı 0 Eksi
Weiss dedi: İlk defa duydugum bişey GoodbyeDPI da dns olmuyomu ama onunda bozması gerekmezmi. Genişletmek için tıkla... O paketleri değiştirip dpı atlatıyor.